De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

 • Penningmeesters in hun nopjes met Rabo-Clubkas-actie
  Zo'n 22 clubs, instellingen en organisaties uit de gemeente Roosendaal hebben dit jaar meer dan vijfhonderd euro in de clubkas kunnen stoppen dank zij de vijfde editie van de Rabobank Clubkas-campagne. Daarbij konden leden van de bank stemmen op een club die zij een warm hart toedragen. In het hele werkgebied van de Rabobank Zuidwest ging de Avondvierdaage van Roosendaal (Thor) er met de grootste pot vandoor: 2019,78 euro.
 • Sterke henneplucht verraadt op Van Beethovenlaan drugsdealer
  Agenten van de drugsquad hebben woensdag 25 april rond 0.15 uur op de Van Beethovenlaan een 20-jarige Roosendaler aangehouden. De man wordt verdacht van het dealen van drugs.
 • Opgepakt voor schelden en bedreigen parkeerbeambte
  Een 43-jarige man uit Roosendaal is opgepakt omdat hij een parkeerbeambte, die hem een bekeuring gaf, uitgescholden en bedreigd had. Dat gebeurde in de Burgerhoutsestraat.
 • Showbizz Summer Week: voor een week ster in De Kring
  Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen in de komende zomervakantie een week lang ster worden en zijn in De Kring in Roosendaal. Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus is daar - bij voldoende deelname - een Showbizz Summer Week. Dagelijks van 09:00-17:00 uur.
 • De komende dagen wisselend bewolkt
  Een westelijke stroming geeft ons veel bewolking en soms een kleine bui. Vandaag (woensdag) eerst nog veel bewolking, maar na de middag kan de zon er wat doorheen komen. De temperatuur komt dan rond 14 of 15 graden, bij een zwakke soms tot matige wind uit zuidwest tot west.
 • Veel gezelligheid op ‘Koningsnacht’ bij Sterrebos (26 april)
  Op de avond voor Koningsdag zijn er traditiegetrouw op het terrein van Sterrebos aan de Onyxdijk in Roosendaal veel leuke activiteiten. Van 18.30 uur tot 21.00 uur is iedereen op donderdagavond 26 april welkom. Er is een buitenterras met muziek van een dwelband en een DJ, en voor kinderen zijn er verschillende spelletjes en rijden er een treintje en paard met wagen.
 • Programma vrouwenvoetbal weekend 29 april
  Komende zondag 29 april maar twee thuiswedstrijden in de gemeente Roosendaal: bij DVO'60 en bij NSV in Nispen. Beide wedstrijden beginnen om tien uur. De wedstrijd bij DVO is een gemeentelijke derby, want de tegenstanders zijn de vrouwen van HSC'28 uit Heerle. Voor zaterdag (meidenvoetbal) hebben we maar één wedstrijd doorgekregen: van Cluzona MO19 thuis.
 • ‘Girl Event’ voor meiden uit groep 5 t/m 8 op 1 mei
  Op de Playground Kalsdonk aan de Rector Helemonsstraat in Roosendaal is dinsdagmiddag 1 mei van 13:00 - 16:00 uur een Girl Event voor meiden uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool. 'Het wordt een middag vol toffe dingen, echte meidendingen', belooft de organisatie.
 • ‘Droom van restaurant in watertoren bestaat nog steeds’
  Een (bescheiden) restaurant bovenin de Watertoren aan de Nispensestraat in Roosendaal. Het is al vele jaren een droom van Saskia en Jan Provily, de bewoners van de watertoren. In de jaren 2010 en 2011 kwamen ze al met die plannen naar buiten. Het is er nog niet van gekomen, maar wellicht kan daar nu dit jaar een belangrijke stap in gemaakt worden...
 • Spijt van diefstal na sollicitatie bij bedrijf
  Een 61-jarige Roosendaler die net bij een bedrijf in Ruchen had gesolliciteerd, is maandagmiddag 23 april aangehouden voor diefstal bij dat bedrijf. De man kreeg spijt en bracht een deel van de buit terug.

Zoektips voor deze site


Zoeken in rubrieken

Op deze site zijn oudere berichten van Roosendaal op Internet verzameld. De berichten zijn gegroepeerd in rubrieken die u in de menubalk bovenaan de pagina ziet.
 • Als u op een van de rubrieksnamen klikt, dan krijgt u de koppen van alle artikelen in die rubriek te zien. Steeds in blokken van dertig, maar dat kunt u zelf aanpassen. Klikt u op een bepaald jaar in een rubiek, dan krijgt u alleen de berichten van dat jaar te zien.
 • Als u zo'n overzicht heeft opgeroepen, dan ziet u bovenaan een zoekvenster staan waarin u in de koppen kunt zoeken.

Voorbeeld:

 • U wilt zoeken op gemeente in de rubriek nieuws. Als u in de hoofdrubriek Nieuws zoekt, krijgt u alle koppen uit alle vermelde jaren te zien waarin gemeente in de kop staat.
 • Wilt u alleen berichten met gemeente in de kop uit het jaar 2011, dan gaat u naar de rubriek 'Nieuws 2011' en zoekt daar op gemeente.
 • Let op: u krijgt met deze methode alleen resultaten te zien als het gezochte woord in de kop staat.

Zoeken op de hele site

 • U kunt ook zoeken op de hele site. U zoekt dan in alle rubrieken tegelijk, zowel in de kop als in de tekst van de artikelen. Dat doet u via het zoekvenster rechts bovenaan in de menubalk.
 • Als u daar op gemeente zoekt, krijgt u meer zoekresulaten, want nu zoekt u immers zowel in de koppen als in de teksten.
 • Een aantal zoekresultaten verschijnt direct onder het zoekvenster rechts op de pagina, maar ALLE zoekresultaten verschijnen in een overzicht aan de linkerkant van de pagina. Daarboven staat ook een zoekvenster waarin u wat preciezer kunt zoeken.

Speciale archiefsite van Roosendaal op Internet

De nieuwswebsite Roosendaal op Internet heeft net voor Nieuwjaar 2016 een nieuwe speciale Archiefsite gelanceerd. Te beginnen met archiefartikelen uit 2010, 2011, 2012 en 2013. Via deze site zijn al enkele duizenden artikelen (en vele foto's) bereikbaar. De archiefsite wordt de komende maanden nog flink uitgebreid.

Link archiefsite:>> www.roosendaalopinternet.nl/archief

Actuele berichten en berichten uit 2014 en 2015 zijn te zien via:

>> www.roosendaalopinternet.nl

Roosendaal op Internet is al vele jaren actief in Roosendaal. De site is opgezet als uitgebreide linkspagina en uitgegroeid tot nieuwssite met nieuws, links en fotoreportages, gemaakt op non-profit-basis.