De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

 • Vierde arrestatie in onderzoek drugslab Rucphen
  In het onderzoek naar het op 12 september 2017 gevonden drugslaboratorium aan de Expeditieweg in Rucphen is dinsdagmorgen 20 februari een vierde verdachte aangehouden. Het is een 52-jarige man uit Zevenbergen, zo heeft de politie bekend gemaakt.
 • Waterlekkage verraadt hennepkwekerij in Jan Vermeerlaan
  In de Jan Vermeerlaan is maandagavond 19 februari een hennepkwekerij ontdekt na een waterlekkage. De watervoorziening bleek te lekken, zo ontdekte de brandweer na een melding over wateroverlast. Er was een gevaarlijke situatie ontstaan doordat het water door stoppenkasten stroomde.
 • Naast Sjors Sportief voor de jeugd nu ook Max vitaal
  Er staat weer een nieuwe editie van Sjors Sportief voor de deur. Alle kinderen uit het basisonderwijs uit de gemeente Roosendaal ontvangen volgende week de vijfde editie van het RABO Sjors Sportief boekje. In dit boekje staan weer enorm veel sportieve kennismakingsactiviteiten bij sportverenigingen waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis mee te maken. En er is dit jaar ook een Max Vitaal voor senioren.
 • Overval op Aldi aan Boulevard in Roosendaal mislukt
  Ruim twee uur na de mislukte overval op de Aldi aan de Boulevard, die maandagmorgen 19 februari om 06:40 uur plaatsvond, waren de twee daders nog niet gevonden. Dat meldde Burgernet in een tweede bericht op Twitter. Om kwart over zeven was het eerste bericht de lucht ingestuurd, waarin gevraagd werd uit te zien naar de twee daders.
 • Opening expo Eye Candy 18 werd weer een feestje
  Zoals gewoonlijk was het zondagmiddag 18 februari bij de opening van de expositie Eye Candy 18 in de grote galerie van Anita Ammerlaan op de Markt 39 in Roosendaal weer goed toeven. Ruim 350 bezoekers kwamen deze middag een kijkje nemen in het atelier, waar tot en met zondag 13 mei werk van 15 kunstenaars te zien is.
 • Basketball-overzicht Blauw Wit van weekend 17-18 februari
  Na de carnavalsvakantie stond er weer een flink aantal wedstrijden op het programma voor de basketballers van Blauw-Wit. Zo speelde zaterdag 17 februari U12-3 in Breda tegen Barons. Blauw-Wit wist er met goed samenspel een mooie win uit te slepen, 22-67.
 • RBC weet koploper Hoeven niet te vermurven (2-1)
  RBC heeft zondag 18 februari met 2-1 verloren van en bij Hoeven, de nieuwe koploper in de derde klasse A. Zo'n acht minuten voor het einde wist Wesley van Zundert de eer van RBC nog te redden. Hij bracht de stand op 2-1 en dat bleef zo.
 • Uitslagen vrouwenvoetbal weekend 18 februari
  UPDATE: Nu met speelsters van de Match - De gemeentelijke derby Roosendaal VR2 - HSC'28 VR1 is zondagmorgen 18 februari in gelijkspel geëindigd. Het werd 2-2 op Sportpark Hulsdonk. Winst was er vandaag alleen voor het eerste van DVO'60. Dat won met 0-1 bij NVS VR2.
 • Op woning geschoten aan Amethistdijk in Roosendaal
  UPDATE 11:15 UUR - In de nacht van zaterdag op zondag 18 februari is geschoten op de Amethistdijk in Roosendaal. In een woning werd in een rolluik en bij de brievenbus volgens de politie 'een gat' aangetroffen. In de buurt zijn rond half een knallen gehoord. Burgemeester Jacques Niederer gaat maatregelen treffen. Volgens hem gaat het 'mogelijk om een drugs gerelateerde actie'.
 • Roosendaler (22) loopt in Breda tegen de lamp
  Een 22-jarige man uit Roosendaal is samen met een evenoude man uit Chaam in de nacht van vrijdag op zaterdag in Breda aangehouden met drugs en inbrekersspullen in hun bestelbus. Dat gebeurde op de Biesdonkweg in Breda. Ze reden met het busje door een bussluis en daarmee trokken ze de aandacht van agenten.

Zoektips voor deze site


Zoeken in rubrieken

Op deze site zijn oudere berichten van Roosendaal op Internet verzameld. De berichten zijn gegroepeerd in rubrieken die u in de menubalk bovenaan de pagina ziet.
 • Als u op een van de rubrieksnamen klikt, dan krijgt u de koppen van alle artikelen in die rubriek te zien. Steeds in blokken van dertig, maar dat kunt u zelf aanpassen. Klikt u op een bepaald jaar in een rubiek, dan krijgt u alleen de berichten van dat jaar te zien.
 • Als u zo'n overzicht heeft opgeroepen, dan ziet u bovenaan een zoekvenster staan waarin u in de koppen kunt zoeken.

Voorbeeld:

 • U wilt zoeken op gemeente in de rubriek nieuws. Als u in de hoofdrubriek Nieuws zoekt, krijgt u alle koppen uit alle vermelde jaren te zien waarin gemeente in de kop staat.
 • Wilt u alleen berichten met gemeente in de kop uit het jaar 2011, dan gaat u naar de rubriek 'Nieuws 2011' en zoekt daar op gemeente.
 • Let op: u krijgt met deze methode alleen resultaten te zien als het gezochte woord in de kop staat.

Zoeken op de hele site

 • U kunt ook zoeken op de hele site. U zoekt dan in alle rubrieken tegelijk, zowel in de kop als in de tekst van de artikelen. Dat doet u via het zoekvenster rechts bovenaan in de menubalk.
 • Als u daar op gemeente zoekt, krijgt u meer zoekresulaten, want nu zoekt u immers zowel in de koppen als in de teksten.
 • Een aantal zoekresultaten verschijnt direct onder het zoekvenster rechts op de pagina, maar ALLE zoekresultaten verschijnen in een overzicht aan de linkerkant van de pagina. Daarboven staat ook een zoekvenster waarin u wat preciezer kunt zoeken.

Speciale archiefsite van Roosendaal op Internet

De nieuwswebsite Roosendaal op Internet heeft net voor Nieuwjaar 2016 een nieuwe speciale Archiefsite gelanceerd. Te beginnen met archiefartikelen uit 2010, 2011, 2012 en 2013. Via deze site zijn al enkele duizenden artikelen (en vele foto's) bereikbaar. De archiefsite wordt de komende maanden nog flink uitgebreid.

Link archiefsite:>> www.roosendaalopinternet.nl/archief

Actuele berichten en berichten uit 2014 en 2015 zijn te zien via:

>> www.roosendaalopinternet.nl

Roosendaal op Internet is al vele jaren actief in Roosendaal. De site is opgezet als uitgebreide linkspagina en uitgegroeid tot nieuwssite met nieuws, links en fotoreportages, gemaakt op non-profit-basis.