De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

26 maart 2019

 • DVO’60 Dames bestaat 40 jaar: reünie op 13 april
  Ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de damesafdeling van DVO'60 is er op zaterdag 13 april een reünie in de kantine van de club op Sportpark Hulsdonk. De vrouwen worden om 17:00 uur verwacht, waarna om 18:00 uur een wedstrijd wordt gespeeld tussen een team van oud-leden en het huidige damesteam.
 • Motorrijder ernstig gewond in Wouwsw Plantage
  Bij een botsing tussen een auto en een motor is de bestuurder van de motor zondagavond 24 maart ernstig gewond geraakt op de Plantagebaan onder Wouwse Plantage. De 54-jarige motrrijder uit Rilland werd in zorgwekkende toestand naar een Belgisch ziekenhuis gebracht.
 • Basketball Blauw-Wit: overzicht weekend 23/24 maart
  Afgelopen weekend (23-24 maart) kwamen bijna alle teams van Blauw-Wit in actie. De meeste teams speelden uitwedstrijden en drie thuis in Sporthal In De Roos. MannenU20-1 zijn kampioen na 6 wedstrijden.
 • Wedstrijd Steenbergen – RBC gestaakt na vechtpartij
  Bij de stand 3-1 heeft de scheidsrechter de wedstrijd Steenbergen - RBC zondagmiddag 24 maart na ongeveer een uur spelen wegens een vechtpartij gestaakt bij de stand 3-1. Hij had de rode kaart getrokken tegen Marouane Hamdoune en een speler van Steenbergen.
 • Dronken Steenbergenaar veroorzaakt schade in Roosendaal
  In de nacht van zaterdag op zondag 24 maart werd door een dronken automobilist (62) uit Steenbergen een aanrijding veroorzaakt bij het wegrijden uit een parkeerplaats op het Emile van Loonpark in Roosendaal. De schade wordt volgens de politie met de verzekering geregeld. De betrokkene blies 715 ug/l en moest zijn rijbewijs inleveren.
 • Fotoalbum BSC VR1 – Floreant VR1 1-0
  Foto-impressie van de competitiewedstrijd BSC VR1 - Floreant VR1 in de tweede klasse F op zondag 24 maart in Roosendaal op Sportpark Vierhoeven. BSC VR1 won met 1-0.
 • Uitslagen vrouwenvoetbal weekend 24 maart
  Het blijft spannend in de 4e klasse 841 waarin DVO'60 VR1 en Roosendaal VR1 de kop aanvoeren. Beide clubs wonnen weer, beide met forse (dubbele) cijfers en dat betekent dat het puntenverschil op vier blijft staan, in het voordeel van DVO'60. Dat belooft wat op 7 april, want dan spelen beide teams tegen elkaar. Dat gebeurt op het veld van Roosendaal.
 • Algerijn aangehouden na poging inbraak in Nispen
  Tijdens een gezamenlijke surveillance van Belgische en Nederlandse politiemensen is in de nacht van zaterdag op zondag 24 maart in Nispen een 27-jarige Algerijn (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aangehouden op verdenking van poging woninginbraak, het verstoren van de nachtrust en het plegen van erfvredebreuk.
 • Wandelen door natuurschoon bij Zierikzee (7 april)
  De KNNV/IVN afdelingen Roosendaal hebben voor zondagmorgen 7 april een wandeling onder leiding van een natuurgids op het programma staan door natuurgebied Levensstrijd bij Zierikzee. De vertrektijd vanuit Roosendaal is is 08.30 uur vanaf de parkeerplaats Visdonk Lodge aan de Rozenvendreef 2, of ter plaatse om 09.30 uur aan de West Havendijk/’t Luitje in Zierikzee.
 • Programma CuMa 2019 op zondag 31 maart
  Stichting Roos heeft ook voor dit jaar weer een Culturele Manifestatie (CuMa) voorbereid. Die is zondagmiddag 31 maart in en rond de Kring. Er zijn weer optredens van plaatselijke verenigingen en een aantal organisaties geeft informatie over hun activiteiten. Muziekvereniging Roosendaal verzorgt dit jaar om 12:00 uur de opening van het spektakel met het jeugdorkest en het matineeorkest.

'Gaaf, die trappen...'

Geschreven door Redactie op .


In het kader van de wekelijkse Tongerlogeluiden was het zaterdagmiddag 26 juni onder andere de beurt aan de Sky-line band. Terwijl de musici hun best deden, ging de aandacht even uit naar dit kleine meiske, dat - genietend van haar ijsje - geen oog en oor had voor de band, maar de trappen van het Tongerloplein vooral erg spannend vond...