Home | Nieuws | Roosendaal: al tekort aan strooizoutNieuwe berichten op nieuwe site!

Op 16 januari 2013 heeft Roosendaal op internet een vernieuwde website in gebruik genomen. Dat was onder andere nodig omdat Roosendaal op internet vooral het afgelopen jaar flink gegroeid is in bezoekersaantallen. Ook zijn de artikelen van de nieuwssite nu beter te lezen op smartphones en iPads. De komende weken worden nog andere nieuwe mogelijkheden ingevoerd.

>> Ga naar de nieuwe website


Roosendaal: al tekort aan strooizout Afdrukken E-mailadres
donderdag 16 december 2010 17:12
Het is niet te hopen dat het de komende dagen veel gaat sneeuwen in Roosendaal of glad wordt. Er zijn maatregelen afgekondigd in verband met een tekort aan strooizout: vanaf vrijdagmiddag 17 december strooit de gemeente bij sneeuw en gladheid noodgedwongen alleen op doorgaande hoofdwegen, fietspaden en busroutes.

Deze wegen staan in het gladheidbestrijdingsplan genoemd onder urgentie 1 en 2.
Door het aanhoudende winterweer is er volgens de gemeente in het hele land tekort aan strooizout. "Dit komt mede doordat Rijkswaterstaat voor de rijkswegen beslag legt op aanwezige zoutvoorraden. Ook op de voorraad van de leverancier van de gemeente Roosendaal werd beslag gelegd. Daarom strooit de gemeente noodgedwongen voorlopig niet de lagere urgenties 3 en 4, maar alleen op de belangrijke doorgaande wegen, fietspaden en busroutes", aldus een mededeling van de gemeente.

"Zodra er weer voldoende zout wordt geleverd, worden de strooiwerkzaamheden op deze locaties 3 en 4 uiteraard hervat. Iedereen wordt geadviseerd om extra waakzaam te zijn voor onverwachte gladde plekken, de snelheid in het verkeer aan te passen aan de ontstane situatie en vriendelijk verzocht zelf de eigen stoep sneeuwvrij te houden". vervolgt het bericht van de gemeente Roosendaal.

 
Roosendaal op internet
Vanuit, over en voor Roosendaal

>> Zoeken op de site

© Op de inhoud berust copyright

Deze website is het best te bekijken in Firefox of Chrome.


Voordeel bij bol.com

SCHRIJVERS UIT ROOSENDAAL:
- Boeken van Jac Linders bij BOL
- Boeken van Jose Vriens bij BOL
- Boeken van Rien Broere bij BOL


© Copyright: www.roosendaalopinternet.nl | www.webpers.nl
server monitoring
Design JOOMLA-BEST
Follow us
Facebook
rss Roosendaal
Youtube