Home | Uit de stad | Show en zo | Show 2012Politienieuws

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/roosendaalopinternet.nl/httpdocs/nieuws/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/roosendaalopinternet.nl/httpdocs/nieuws/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/roosendaalopinternet.nl/httpdocs/nieuws/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Regio 0165

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/roosendaalopinternet.nl/httpdocs/nieuws/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/roosendaalopinternet.nl/httpdocs/nieuws/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/roosendaalopinternet.nl/httpdocs/nieuws/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109


Nieuwe berichten op nieuwe site!

Op 16 januari 2013 heeft Roosendaal op internet een vernieuwde website in gebruik genomen. Dat was onder andere nodig omdat Roosendaal op internet vooral het afgelopen jaar flink gegroeid is in bezoekersaantallen. Ook zijn de artikelen van de nieuwssite nu beter te lezen op smartphones en iPads. De komende weken worden nog andere nieuwe mogelijkheden ingevoerd.

>> Ga naar de nieuwe website
Meest gelezen show

Show en zo


Presentatie nieuwe single Hans Solo (9 dec) Afdrukken E-mailadres
donderdag 29 november 2012 09:04
De Roosendaalse zanger Hans Solo presenteert zondagmiddag 9 december in De Raatskelder aan de Markt een nieuwe single. Het programma begint om 15.00 uur en de entree is gratis.
 
Extra artiesten op Dijkenhoreca Live (8-9 dec) Afdrukken E-mailadres
maandag 26 november 2012 07:46
De organisatie van de showavonden 'Dijkenhoreca Live' op zaterdag 8 en zondag 9 december hebben enkele extra artiesten ingehuurd. Zaterdagavond 8 december komt ook Judith Peeters optreden en zondagmiddag 9 december is ook Marco Kanters van de partij.
 
'Dijkenhoreca' brengt twee shows (8-9 dec) Afdrukken E-mailadres
vrijdag 16 november 2012 09:30
Onder de noemer 'Dijkenhoreca Live' zijn er zaterdagavond 8 en zondagmiddag 9 december shows in La Carambole aan de Onyxdijk. Zaterdags met zangeres Floortje Smit (foto) en zondags met Jettie Pallettie.
 
Video duet Johan Heeren - Tina van Beeck Afdrukken E-mailadres
dinsdag 06 november 2012 09:05
Op YouTube is de video van het het Engelstalige duet 'Send a little bit of love' van Johan Heeren en Tina van Beeck te zien. Daarvan is ook een single uitgebracht. Die is onder andere via iTunes te dowenloaden.
 
De Kring Recordings in theatercafé (4 nov) Afdrukken E-mailadres
maandag 29 oktober 2012 15:37
In het theatercafé van De Kring is het zondagmiddag 4 november tijd voor de Kring Recordings. Bernard Stevens is de gastheer. Het programma begint om half vier en de entree is gratis.
 
Fabiënne wordt zangeres in speelfilm Afdrukken E-mailadres
woensdag 24 oktober 2012 14:33
Fabiënne Bergmans uit Roosendaal, de winnares van de eerste Voice Kids, krijgt een bijrol in de speelfilm Spijt! van Carry Slee. Ze gaat Nienke spelen, een zangeres van een band.
 
Johan Heeren presenteert 'Alles of niets' (4 nov) Afdrukken E-mailadres
zondag 14 oktober 2012 16:36
De Roosendaalse zanger Johan Heeren presenteert op 4 november zijn nieuwe single 'Alles of niets'. Dat gebeurt in El Carazon aan de Markt in Roosendaal. Het programma begint om 14.30 uur.

 
Nieuwe cd van Jan Koevoet (14 okt) Afdrukken E-mailadres
woensdag 10 oktober 2012 19:34
Op zondagmiddag 14 oktober wordt in eetcafé De Raatskelder aan de Markt 20 in Roosendaal de nieuwe cd 'Ik heb er toch alles aan gedaan' van Jan Koevoet gepresenteerd. Dat gebeurt tijdens een showmiddag met tal van collega's van de Roosendaalse zanger.
 
Debuutalbum van Jane Dare met Joosje Jochems Afdrukken E-mailadres
woensdag 19 september 2012 07:38
Zangeres Joosje Jochems (28) presenteert vrijdagavond met haar band Jane Dare het debuutalbum Dare in de kleine zaal van schouwburg De Kring. Joosje is bij het schrijven van haar nummers beïnvloed door artiesten als Lizz Wright, Aretha Franklin en Adele. De band bestaat drie jaar.
 
Radioshow Rachel bij Eftelingradio Afdrukken E-mailadres
zaterdag 15 september 2012 08:10
Zangeres Rachel Traets (inmiddels 14) uit Wouw gaat een Radioshow doen bij Efteling Radio. Ze is daar op zondagmiddag om de veertien dagen tussen tussen twee en vier uur te horen. Het programma wordt op woensdagmiddag herhaald.
 
Gloedvol concert Big bands & Ismène Afdrukken E-mailadres
maandag 20 augustus 2012 15:22
Het Sieben Parkpodium was zondag 19 augustus letterlijk en figuurlijk even de hotspot van Roosendaal. De zomerzon deed zijn ding, maar 'The Valley Sound Big Band' en 'Start Spreading The News' zorgden voor een muzikale smeltkroes die zangeres Ismène vervolgens tot het kookpunt bracht.
 
Foto's optreden Rachel op de Draai Afdrukken E-mailadres
maandag 30 juli 2012 19:04
FOTO'S De jeugdige Rachel Traets uit Wouw heeft maandag 30 juli het amusementsprogramma van de Draai van de Kaai geopend. Rachels trad een half uur op het Kadeplein op.
 
Foto's optreden Fabiënne op de Draai Afdrukken E-mailadres
maandag 30 juli 2012 17:07
FOTO'S De 14-jarige Fabiënne Bergmans uit Roosendaal, de winnares van The Voice Kids, heeft maandag 20 juli op de Draai van De Draai uitstekend kunnen laten zien en horen wat ze in haar mars heeft. Een prima idee van de organisatie van de Draai om haar die kans voor 'eigen' publiek te geven.
 
Foto's Blommenkinders Festival 2012 Afdrukken E-mailadres
zondag 22 juli 2012 15:27
FOTO'S Lekker weertje, prima sfeertje. Blommenkinders Festival 2012, zondag 22 juli in het Vrouwenhof in Roosendaal, had vanaf het begin alles mee om een top-editie te worden! De eerste groepen hadden al volop publiek en met drommen kwamen daar nieuwe festivalgangers bij.

 
Videoclip van Fabiënne gelanceerd op The Voice Kids Afdrukken E-mailadres
donderdag 19 juli 2012 05:11
VIDEO De videoclip van 'Feelings', de nieuwe single van Fabiënne Bergmans uit Roosendaal die sinds vrijdag 20 juliin de winkel ligt, is donderdag 19 juli om 12.00 uur gelanceerd via de website van The Voice Kids. Fabiënne won de eerste editie van dit programma in maart.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
Roosendaal op internet
Vanuit, over en voor Roosendaal

>> Zoeken op de site

© Op de inhoud berust copyright

Deze website is het best te bekijken in Firefox of Chrome.


Voordeel bij bol.com

SCHRIJVERS UIT ROOSENDAAL:
- Boeken van Jac Linders bij BOL
- Boeken van Jose Vriens bij BOL
- Boeken van Rien Broere bij BOL


© Copyright: www.roosendaalopinternet.nl | www.webpers.nl
server monitoring
Design JOOMLA-BEST
Follow us
Facebook
rss Roosendaal
Youtube