Afdrukken

Jochem van Gelder opent Dogparade in Roselaar

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Tv-presentator Jochem van Gelder, ambassadeur van de stichting Energy4all, heeft maandagmiddag in winkelcentrum Roselaar de expositie Dogparade geopend.

De Dogparade is een groots opgezette Nederlandse kunstexpositie van dertig beschilderde Bulldog-sculpturen die aandacht vraagt voor kinderen met een progressieve, dodelijke ziekte. Rond de expositie zijn in het winkelcentrum in de weken na de opening verscheidene activiteiten. De dogs staan opgesteld in het hele winkelgebied en in de etalages van diverse winkels.Foto Aad Meijer

In de Roselaar zijn ook kunstwerken van kinderen te zien. In het kader van de Dogparade zijn de komende weken verscheidene activiteten gepland:

- Op woensdag 25 maart zijn er activiteiten tussen 13:00 en 17:00 uur. Waaronder een workshop ‘Pimp je fotolijstje’ en een Meet & Greet met de mascotte van Engergy4all met een gratis foto2go. Locatie: plein Intertoys

- Op zaterdag 29 maart om 13.00 uur is er een ‘Dog Walk’. Twee levensgrote sculpturen trekken door het winkelgebied, samen met een aantal buldog-liefhebbers. In de Roselaar kunnen kids gratis een air brush dog tattoo laten zetten. Locatie: plein Boulanger (middenplein).

- Op zaterdag 4 april is er wederom op het plein bij Intertoys van 12:00 tot 16:00 voor iedereen gratis deelnemen aan de workshop ‘Pimp je fotolijstje’ en een Meet & Greet met de mascotte.

- Op woensdag 8 april is de prijstrekking van de kleurplatenwedstrijd en van de scholenkunstactie en de sluiting van de expositie.

>> Artikel over de Dogparade in de Roselaar