Afdrukken

Uitbreiding Rosada krijgt gestalte

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

[ FOTO'S ] Bij outletcentrum Rosada in Roosendaal wordt hard gewerkt aan de uitbreiding, waarmee begin juli is begonnen. Er komen ruim veertig winkels bij. Door de uitbreiding wordt de huidige verkoopoppervlakte anderhalf keer zo groot.

‘Niet alleen komen er extra winkels, ook wordt de nodige aandacht besteed aan de ontwikkeling van het binnenterrein met fonteinen, kunst en andere aantrekkelijke elementen. Daarmee maken van het nieuwe Rosada een compleet dagje uit’, zei Gerben Boomsma, directeur van STABLE International Outlet Management, bij het officiële startsein voor de uitbreiding.

De opening van de volledige uitbreiding staat gepland voor het voorjaar 2016. Bij de start van de uitbreiding was 60 procent daarvan al verhuurd, zo werd meegedeeld.

De uitbreiding wordt gerealiseerd aan de zijde van de Wouwdbaan. Omdat daar nu een 'beschutte' aarden wal is gerealiseerd, gaat Rosada er vanaf de Wouwbaan heel anders uitzien. Het vrije zicht - over het voormalig parkeerterrein - op de winkelpanden is verdwenen.

Overigens is er vele jaren gesproken over de uitbreiding. Op de website van eigenaar Stable staat zelfs nu nog steeds dat de opening van de tweede fase gepland staat voor de herfst van 2014...Grote perspectieftekeningen geven aan hoe het wordt.