Afdrukken

'Weer rustige jaarwisseling in Roosendaal'

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De jaarwisseling in de gemeente Roosendaal is opnieuw relatief rustig gebleven, zo laat de gemeente weten. "De schade aan de publieke eigendommen lijkt mee te vallen. Het geraamde schadebedrag rond deze jaarwisseling bedraagt ongeveer € 1.500,00, zo is de voorlopig raming." Een nwoner is met oogletsel door vuurwerk naar het ziekenhuis gebracht.

Burgemeester Jacques Niederer: "De intensieve samenwerking tussen Openbaar Ministerie, politie, brandweer en gemeente blijkt effectief te zijn. Opnieuw was het een relatief rustige jaarwisseling. Ik ben trots op al onze hulpverleners die hieraan hebben bijgedragen. Het is goed om te kunnen constateren dat er géén agressie tegen hulpverleners is gemeld.”

Voor het afsteken van vuurwerk buiten de toegestane tijden zijn 9 jongeren doorverwezen naar bureau HALT en is één proces-verbaal opgemaakt. Een inwoner is met oogletsel door vuurwerk naar het ziekenhuis gebracht. De politie verrichtte een arrestatie aan de Molensingel te Wouw in verband met een mishandeling. Eén groot vreugdevuur diende te worden geblust.