Afdrukken

Avontuur van Kringloop Roosendaal aan Laan van Brabant voorbij

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De Kringloop Roosendaal is definitief weg uit de Laan van Brabant in Roosendaal. Na de sloop van het pand aan de Jacobus Voslaan waar de Kringloop onder de naam Kringloop West in zat, was uitgeweken naar het voormalig garagepand bij het viaduct in de Laan van Brabant.

Maar daar zat het de Kringloop niet mee. Nadat er voor enkele duizenden euro's 'versprijkerd' was aan een lekkend dak, bleek dat de zaak van de provincie niet open mocht, omdat de grond onder het voormalig garagebedrijf vervuild is.

Daarna is is nog een poging gedaan om het leegstaande pand van Scapino aan de Dokter Brabersstraat te huren, maar dat is blijkbaar ook op niets uitgelopen. Nu rest er bij het pand aan de Laan van Brabant alleen nog een spandoek, waarop te lezen valt dat de Kringloop verhuisd is naar de Rijksweg-Noord 28 bij V&S. Dat is op grondgebied van Zegge.

"Omdat we net verhuisd zijn is het nog klein beetje rommelig, maar dat zal al snel iets zijn van het verleden. Dus kom snel en beleef nieuwe avonturen in onze fantastische locatie waar u altijd kan rekenen op vriendelijk personeel, genoeg parkeergelegenheid en wellicht een bakje koffie', deelt Kringloop Roosendaal mee op internet.Foto van 2 april. Toen was er nog wat 'leven' bij het pand.De nieuwe stek van de Kringloop. (Foto: www.kringloop-west.nl)

Onze laatste Instagram foto's