Afdrukken

Het blijft te koud

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Zondag wisselen zon en wolken elkaar af de wind blijft zwak tot matig uit noordwest. De temperatuur wordt 11 of 12 graden. In de nacht naar maandag draait de wind wat naar het westen tot zuidwest en blijft meest zwak. De temperatuur gaat naar 7 of 8 graden en het blijft meest bewolkt.

Op maandag eerst nog wat zon, daarna meer bewolking. De temperatuur wordt 13 of 14 graden. Er trekt een lagedrukgebied over Scandinavie van west naar oost en stuurt wat dikkere bewolking naar onze omgeving.

Hier kan in de nanacht en op dinsdag wat meer regen uit vallen. De temperatuur op dinsdag is 9 of 10 graden; de wind is meest matig en af en toe krachtig uit noordwestelijke richtingen.

Na het passeren van het lagedrukgebied komen we weer in een koude stroming en dat merken we weer in de nacht naar woensdag, waar het 1 of 2 graden wordt op meethoogte, dus aan de grond kan het weer rond nul of eronder worden.

Daarna af en toe wat zon. Een bui of wat motregen is mogelijk. Weinig verandering van temperatuur en zwak tot matige wind, nog steeds uit noordwest en regen.

>> Website Meteo Roosendaal-West