Afdrukken

Zaterdagmiddag wellicht wat motregen

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Vandaag (zaterdag) begon het nog zonnig met wat hogere bewolking. Maar de bewolking heeft nu de overhand. Wij zitten aan de rand van storingen die vanmiddag en vanavond onweer brengt in het midden en oosten van het land. Bij ons kan er wat motregen vallen in de loop van de middag.

De temperatuur kan oplopen tot 18 of 19 graden bij een zwakke tot matige wind uit zuidwest. Vannacht klaart het verder op en daalt de temperatuur tot 8 of 9 graden bij een zwakke wind uit zuidoost. Tegen de morgen kans op mist.

Zondag wisselen zon en wolken elkaar af.Bij een zwakke tot matige wind uit zuidwest, wordt het weer 18 of 19 graden, met een kleine kans op wat motregen aan het eind van de middag. In de nacht naar maandag een zwakke wind en de temperatuur daalt naar 10 of 11 graden.

Voor maandag hebben we meer bewolking, maar ik verwacht geen neerslag. Er is een zwakke wind uit zuidwest en de temperatuur loopt weer op tot 18 of 19 graden.

Op dinsdag en woensdag loopt de temperatuur verder op naar 23 tot 24 graden. Wel wat bewolking. Iin de nacht daalt de temperatuur tot 14 of 15 graden bij een meest zwakke wind uit het zuiden.

>> Website Meteo Roosendaal-West