Afdrukken

Na regen komt zonneschijn

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

We zitten tussen grote storingen ver op de oceaan en hogedrukgebieden ten oosten van ons zitten. Hierdoor hebben we rustig weer met zon en stapelwolken. Vandaag (zaterdag) passeert een kleine storing maar dana blijft het verder vandaag wel droog en kan de zon er doorkomen.

De temperatuur komt uit op 17 of 18 graden, met een meest zwakke wind uit zuid tot zuidwest. In de nacht iets minder bewolking. De temperatuur daalt tot 7 of 8 graden.

Zondag overheerst de bewolking, maar met een zwakke wind uit het zuiden en een temperatuur rond 20 of 21 graden wordt het toch een mooie dag. Zondagnacht wat minder bewolking en daalt de temperatuur weer tot 8 of 9 graden.

Maandag wordt een mooie dag met veel zon een temperaturr van 24 of 25 graden. De zuidoosten wind brengt warme lucht naar onze richting. In de nacht naar dinsdag draait de wind via het zuiden naar het westen en krijgen we weer wat meer bewolking. De temperatuur komt dan uit op 13 of 14 graden.

Vanaf dinsdag wisselen zon en hogere bewolking elkaar af en hebben we temperaturen van 21 of 22 graden overdag en 11 of 12 graden in de nacht, met een zwakke tot matige wind uit westelijke richting.

>> Website Meteo Roosendaal-West