Afdrukken

Bristol Team/Osaka laat kansen liggen bij Groene Ster2

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Bristol Team/Osaka heeft de kansen laten liggen om de drie punten mee naar huis te nemen. Woensdagavond 16 november ging het in de laatste 30 seconden van de wedstrijd onderuit. Groene Ster 2 had alle geluk van de wereld dat het de wedstrijd alsnog won.

Na de wonderschone 1-0 had de thuisploeg geen enkele uitgespeelde kans gecreëerd. Bij Bristol daarentegen stapelden de kansen zich op. Het had zeker zes doelpunten voor kunnen staan, maar de uitmuntende keeper van Groene Ster was nauwelijks te verslaan.

Bristol kwam door een strafschop van Desley Ubbink langszij. Enkele minuten later was het Dennis Geeraers die de voorsprong binnenschoot uit de rebound. Zeven minuten voor tijd was er een frommelgoal die Groene Ster weer langszij bracht. Vlak voor tijd ging Dennis Geeraers alleen op de keeper af. De aanvoerder probeerde de doelman te omspelen maar de uitblinker pakte met de vingertoppen alsnog de bal.

De thuisploeg gooide alles uit de kast om de overwinning binnen te slepen. En als je bovenin speelt zit het altijd mee. Vanaf de zijkant werd de bal op goed geluk voor het doel gegooid. Als in een flipperkast ging de bal met veel gelukt achter Remy Vos.

'Een pijnlijke 3-2 nederlaag, maar er zit progressie in de ploeg. Op naar volgende week richting Eindhoven dan maar proberen de overwinning binnen te slepen', aldus de leiding.

>> Website Bristol Team
Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld