Afdrukken

Suikerrace (zondag) ook dit jaar afgelast

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De Suikerrace op de Vliet, die zondag 20 november zou worden verroeid, is afgelast., Dat heeft de wedstrijdcommissie van de Roosendaalse Roeivereniging zaterdagmiddag meegedeeld. Ook de editie 2015 moest worden afgeast. Toen ten gevolge van de storm.

"Na inwinning van metereologisch advies en overleg tussen wedstrijdleiding en de KNRB kamprechter zijn we tot de conclusie gekomen dat het onwaarschijnlijk is dat wedstrijd zondag zal kunnen doorgaan. Spijtig, maar we zullen de suikerrace van 2016 af moeten lasten", aldus de verklaring.

Daarbij tekent de wedstrijdcommissie zaterdag aan:
"Roosendaal ligt 60 km landinwaarts waardoor de gevolgen van de wind merkbaar minder zijn. De weersverwachting voor onze regio was vanochtend voor zondag nog windkracht 5, met tijdelijke windvlagen van 7. De ervaring met ons roeiwater leert dat deze weersomstandigheden vanwege de orientatie van de baan en de beschutting langs de kant nog niet leidt tot onveilig roeiwater. De laatste weersverwachtingen zijn echter nog ongunstiger, windkracht 6 met vlagen tot 8. Dit is zelfs voor ons gunstig gelegen roeiwater te veel wind, helaas….

Volgend jaar beter en we hopen dat u allen weer meedoet."

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld