Afdrukken

Bristol/Osaka krijgt ook in Eindhoven te weinig (3-3)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Net als een week eerder heeft Bristol/Osaka te weinig gekregen tijdens hun wedstrijd tegen Fc Eindhoven A1 op woensdagavond 23 november (3-3). De wedstrijd stond in het teken van het debuut van Gianni Tiebosch en Achraf Chouittier. Deze topspelers waren twee dagen geleden aangetrokken om het team sterker te maken.

Tijdens de wedstrijd werd al snel duidelijk dat deze aanwinsten het spel verbeterden. Bristol/Osaka begon in Eindhoven zeer voortvarend en combineerde er lustig op los.

De gasten hadden weinig in te brengen in het goede spel van de Roosendalers. Micheal Heskens wist het net vrij snel te vinden en schoot de voorsprong binnen. Enkele minuten later had keeper Mourad Afkir geen antwoord op een uitgespeelde kans.

De twee aanwinsten speelden alsof ze al jaren deel uitmaakten van het team. Het was daarom goed te zien dat beiden de combinatie zochten en Gianni het laatste zetje gaf. Bristol bleef sterk spelen en aanvoerder Dennis Geeraers scoorde vlak voor rust zelfs de 1-3.

Aan het begin van de tweede helft kwam EindhovenA1 onverwachts terug tot de 2-3. Het goede spel van Bristol ging beetje bij beetje achteruit en de gasten roken de kansen. Mourad lag echter net als in de eerste helft enkele keren goed in de weg.

Net als tegen Groene Ster 2 een week eerder, maakten men de vele kansen niet af. Heskens schrok zo van een opgelegde kans ,dat hij de bal van een meter afstand hoog overschoot. Dit had de genadeklap kunnen zijn.

De jonkies van Eindhoven kwamen door een counter langszij. Bristol gooide alles uit de kast om de drie punten binnen te slepen. Chouittier klopte de bal over de doelman, maar een speler tikte de bal net uit het doel. Niet veel later was het dezelfde speler die de bal met meer geluk dan wijsheid gekeerd zag worden door de doelman.

>> Website Bristol Team

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld