Afdrukken

Wedstrijd dames Bristol Team gecanceld

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De dames van zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal doen volop mee in de strijd om het kampioenschap. Vrijdag 25 november zou de wedstrijd tegen TPP gespeeld worden, maar de kampioen van vorig seizoen kon geen team op de been brengen.

Het zou de terugkeer worden van spits Lesley Heuser. Na een langdurige interne opleiding is zij weer beschikbaar voor de Roosendaalse vereniging. Nu moet woensdag de landelijke hoofdklasser aantreden tegen RKAVV.

Tegen deze tegenstander liep het op 10 oktober nog verkeerd af. Bristol/VAET dames had toen gedurende de hele wedstrijd een veldoverwicht. Pas laat in de tweede helft kwam de thuisploeg op een 4-3 overwinning.

Woensdag dus de revanche thuis in sporthal In De Roos. Aanvang 20:00 uur. Onder andere de 16-jarige Britney Brouwers, toptalent van Roosendaal, is dan te bewonderen bij Bristol/VAET entree gratis.

>> Website Bristol TeamBritney Brouwers, in het veld te zien in het MO19-team van rkvv Roosendaal, komt komende woensdagavond in actie in het damesteam van zaalvoetbalclub Bristol Team.

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld