Afdrukken

Basketball Blauw-Wit: Heren1 sinds jaren weer tegen WBBB Giants

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

In verband met het nationaal basketball-congres hadden de basketballers van Blauw-Wit afgelopen weekend geen wedstrijden. Komend weekend is er wel een basketball-programma. Dan speelt onder andere Heren1 tegen WBBB Giants. Het is voor het eerst in vele jaren dat de herenteams elkaar in de reguliere competitie treffen.

Zaterdagmiddag is in Sporthal In De Roos een mooi basketballprogramma te zien, met maar liefst drie keer een derby tussen Blauw-Wit Roosendaal en WBB Giants Bergen op Zoom.
U12-2 start om 14:30 uur met hun wedstrijd tegen WBB Giants2.
Om 16:15 uur krijgt U12-1 eveneens WBB Giants op bezoek, maar dan het eerste team. Bij winst is Blauw-Wit zeker winterkampioen in de 1e klasse.

Om 18:00 uur ontvangt 2e divisionist JongensU16-1 de NewStars uit Nieuwegein. Heren2 speelt tegelijkertijd tegen TSBV Pendragon2 uit Tilburg.
Om 20:15 besluit Heren1 de Roosendaalse basketballdag met hun 2e divisie wedstrijd tegen WBB Giants.
WBB Giants overleefde vorig seizoen ternauwernood de degradatiestrijd in de 2e divisie en staat momenteel netjes in de middenmoot. Na een wat moeizame seizoensstart hebben ze afgelopen 3 wedstrijden gewonnen en ze zullen erop gebrand zijn ook in Roosendaal de winst te pakken.

Blauw-Wit is afgelopen seizoen gepromoveerd vanuit de 1e klasse en heeft een goede start gemaakt in de 2e divisie. Met nog slechts 2 verliespunten staan ze in de top5 van de competitie. De Roosendalers zullen alles op alles zetten om in eigen huis te winnen. Kortom: Alle ingrediënten voor een avondje topbasketbal zijn aanwezig. Supporters zijn van harte welkom.

JongensU14-1 spelen zaterdag 3 december uit in Rosmalen tegen Black Eagles2.

>> Website Blauw-Wit BasketballDamesvoetbal
Damesvoetbal in beeld