Afdrukken

RBC wint met 6-3 van Schijf; Alliance wint ook

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

📷 UPDATE: NU MET FOTO'S - RBC heeft zondagmiddag 4 december in het Herstaco Stadion in de 4e klasse B met 6-3 gewonnen van Schijf. Bij rust was het 4-1. (Foto's volgen)

De Roosendalers speelden in de opstelling Aarts, Krijnen, Pieter, Tak, Schalk, De Voogd, Voeten, Van Unen, Van Andel, Van Nijnatten, en Tarfit. Jari Voeten zette RBC op de 1-0 voorsprong.

Voeten maakte ook de 2-0 en de derde RBC-goal maakte hij eveneens. Maar Michael van Nijnatten had eerder voor Schijf gescoord, dus het was nu 3-1 geworden. Net voor rust maakte Keven van Andel daar 4-1 van.

Na rust zouden beide teams twee keer scoren. Rik van Nijnatten had de achterstand van Schijf op 4-2 gebracht, waarna Mike Schalk er een voor RBC scoorde (5-2). Kevin van Andel scoorde vervolgens zijn tweede doelpunt (6-2) en Maikel van Nijnatten deed dat ook voor Schijf 6-3. Dat werd tevens de eindstand.

>> Website RBC

Koploper RBC heeft in de ranglijst nu 33 puntenn. Omdat nummer 2 Alliance uit Roosendaal ook gewonnen heeft (met 2-6 bij Lepelstraatse Boys) blijft het verschil 5 punten, maar Alliance heeft een wedstrijd minder gespeeld.Foto's Arthur Verbraak

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld