Afdrukken

Bristol-Team: 'Huidig seizoen eigenlijk verloren'

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

'Het huidige seizoen kan als verloren worden beschouwd. Bristol Team/Osaka is er niet in geslaagd aan te haken bij de top van de competitie om een poging te doen het kampioenschap binnen te halen'. Dat meldt de website van de Roosendaalse zaalvoetbalvereniging.

Het enige dat het zwart-gele team nog kan winnen, is de tweede periodetitel. 'Mocht het team erin slagen deze titel te bemachtigen, dan kan het in de nacompetitie strijden om promotie naar de eerste divisie, maar binnen de vereniging ligt daar niet de prioriteit', aldus de clubleiding.

Met het 'verloren seizoen' in acht genomen, gaat de technische staf de tweede helft van de competitie al denken aan het komend jubileumseizoen. Met het aantrekken van de laatste twee versterkingen zijn de voorbereidingen voor seizoen 2017/2018 eigenlijk al van start gegaan.

Zowel de staf als het elftal van Bristol Team/Osaka wil komend seizoen, het worfdt dan de 40e jaargang van de club, er een schepje bovenop doen om de resultaten te verbeteren en het kampioenschap te bemachtigen. De trainers van het team, geven aan het basisteam wekelijks samen te stellen aan de hand van de geboekte resultaten en individuele spelersprestaties.

>> Website Bristol Team

Eerstvolgende wedstrijd:
Woensdag 7 december 21:15 uur: Bristol/Osaka - ZVV Berghem

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld