Afdrukken

Bristol/Osaka weet weer wat winnen is (13-5)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De Roosendaalse zaalvoetballers van Bristol/Osaka hebben weer eens drie punten weten te pakken. Woensdagavond 7 decembert was het team nagenoeg compleet. De manschappen konden met dubbele wissels de wedstrijd beginnen tegen Berghem. De gasten bleken na 50 minuten voetbal geen schijn van kans te hebben (13-5).

In de eerste helft was eigenlijk de buit al binnen. Bristol/Osaka kon telkens volop druk zetten op de tegenstander. De ruststand werd bepaald door doelpunten van: Gulliano Wierikx, Anas El Gamali en Achraf Choutier wisten één keer te scoren. Geeraers en Gianni Tiebosch wisten beiden twee keer het net te vinden waardoor de stand 7-1 op het bord verscheen.

In de tweede helft probeerde de spelers zelf de druk hoog te houden. Dit was vooral bedoeld om de wedstrijd niet te laten doodbloeden. De aanwezige supporters moesten zich tenslotte niet vervelen. Achterin werden de touwtjes iets los gelaten waardoor Berghem nog een aantal keren kon scoren.

Maar echt in de problemen kwam het niet tegen de kampioen van de hoofdklasse afgelopen sezoen. Gianni Tiebosch verhoogde zijn persoonlijke score door nog twee keer te scoren. Maikel Ubbink poeierde de bal drie keer tussen de palen. Gulliano Wierikx kon nog een keer prikken. Keeper Mourad Afkir (hij verving Remy Vos) kreeg de volle aandacht door een speler van de gasten een panna uit te delen.

Zeker met de aanwinsten is Bristol/Osaka sterker geworden. Volgende week staat de echte proef op het programma. Dan zal de strijd om de tweede periode worden ingezet tegen Transito.
> Wesite Bristol TeamDamesvoetbal
Damesvoetbal in beeld