Afdrukken

Vrouwen Bristol/Vaet verliezen van versterkt Pernis 2 (3-1)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

De dames van zaalvoetbalvereniging Bristol/Vaet reisden woensdag 14 december af naar Rotterdam-west om de punten weg te snoepen van Pernis 2. Maar dat kwam niet zo uit. Het Roosendaalse team verloor met 3-1.

Sharona Vermunt mocht deze wedstrijd haar debuut maken. In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. De thuisploeg had de iets betere kansen, maar tot doelpunten kwam het niet. Dus was de stand aan het eind van de eerste 25 minuten 0-0.

Het venijn zat hem in de tweede helft. De thuisploeg wist de openingstreffer te scoren. Maar de Roosendaalse dames lieten zich niet stuk brengen en Solange de Smit bracht de stand weer snel gelijk (1-1).

Vanaf dat moment joeg het team door voor de voorsprong. Maar Bristol/Vaet was zeer ongelukkig in de afwerking. Omdat de organisatie iets of wat wegviel, kwamen er gaten in de defensie. Pernis 2 maakte hier handig gebruik van en kwam weer op voorsprong (2-1).

Nadat de 3-1 was gevallen, gaven de Roosendaalse dames de strijd op. Helaas verloor het van een team dat zich had versterkt met speelsters van het eerste team.>> Website Bristol Team

Damesvoetbal
Damesvoetbal in beeld