Afdrukken

Dames Bristol Team sluiten jaar wél winnend af (1-12)

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

In tegenstelling tot de heren hebben de dames van zaalvoetbalvereniging Bristol Team het jaar 2016 wél winnend afgesloten. En nog overtuigend ook: het werd 1-12. Waarbij wel gezegd moet worden, dat de tegenstanders in de onderste regionen verkeren.

Het was trouwens wel een opoffering want ‘the yellow army’ van Bristol/VAET moest afreizen richting Alphen a/d Rijn en het tijdstip was niet al te gunstig: klokje 22:00 uur werd er pas begonnen tegen het plaatselijke ARC.

De tegenstanders bevinden zich overigens in de onderste regionen van de stand, en dat werd al snel duidelijk. Binnen vijf minuten was de stand al 0-5. Een snellere overwinning was haast niet voor te stellen.

De gasten kwamen er niet aan te pas en Bristol Team/Vaet voetbalde de wedstrijd verplicht uit. Van spanning was totaal geen sprake. Het enige wat er dan moet gebeuren is het doelgemiddelde opschroeven. De teller bleef op 12 steken. De dames gaan de winterstop in als de nummer drie van de landelijke hoofdklasse.

Het net werd gevonden door Ashley de Bie (1x), Sharona Vermunt en Britney Brouwers (2x), Corina Luijks en Wahiba Didi (4x).

>> Website Bristol TeamDamesvoetbal
Damesvoetbal in beeld