Afdrukken

Bagels & Beans in Roselaar in Roosendaal

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

[UPDATE 14:20 UUR] Roosendaal krijgt een Bagels & Beans in de Roselaar. Dat meldt de website van Misset Horeca. De opening zou gepland zijn voor 9 maart.

Koffie en lunchketen Bagels & Beans heeft nu 61 vestigingen en krijgt er vestigingen bij in Roermond (24 februari), Roosendaal in Den Bosch. En er staat nog meer op stapel. ‘We gaan dit jaar meer dan tien vestigingen openen’, zegt Ronald Bakker op de Misset-website.

Over Roosendaal zegt Zora van Benten, die zich volgens Misset gaat ontfermen over de vestiging in Roosendaal: ‘Het pand bevindt zich in een overdekt winkelcentrum midden in het centrum van Roosendaal. Het staat op een mooi plein direct naast een speelhoek voor kinderen van alle leeftijden.’ Winkelcentrum de Roselaar heeft een hoog glazen dak, zodat gasten in ieder jaargetijde kunnen genieten van het zonnetje op het terras ‘buiten’.

In een nieuwsbrief heeft de Roselaar donderdagmiddag meegedeeld dat op 9 maart in het pand van Halford de Bagel & Beans vestiging wordt geopend.

De Bagel & Beans wordt de vierde horecazaak in de Roselaar, het restaurant van de Hema niet meegerekend. Van oudsher zitten Lunchroom Mitzy en Chinees restaurant Mandarin er, later is daar Brasserie Anvers bijgekomen.

De Roselaar is volop in beweging met verbouwingen, verbeteringen en verschuivingen van winkels. Zo verhuist Halfords naar de plek waar nu So Low zit. Halfords is inmiddels dicht en gaat 7 maart weer open.

Op 28 januari vestigt zich ook Norah Womenswear in de Roselaar en wel in de ruimte waar nu BODM zit en daarvoor de grote maten-vestiging van Miss Etam. Norah Womenswear is een Nederlands merk dat fashion in de maten 36 t/m 48 heeft. De collecties - met wekelijks nieuwe items - kenmerken zich door de verscheidenheid aan prints, materialen en kleuren passend binnen het modebeeld van het seizoen.

Verder is de Snackcorner van de Hema sinds 11 januari gesloten om op 15 januari weer open te gaan en is Hunkemöller vanaf 16 januari gesloten en gaat op 19 februari weer open.

En in februari opent in de ruimte waar voorheen snackbar McRoy was gevestigd een bloemenwinkel. McRoy is net buiten de Roselaar naar het Roselaarplein verhuisd, in een deel van de voormalig Free Records-vestiging.

>> Website Roselaar
>> Website Misset Horeca