Afdrukken

Ma Vie opent winkel in Raadhuisstraat/Passage

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Op vrijdag 23 september om 10:00 uur opent op Raadhuisstraat 10 Ma Vie Home & Lifestijl. Daarmee is een eind gekomen aan de leegstand van dit statige hoekpand, na het vertrek van Le Cadeau.

De nieuwe winkel aan de Raadhuisstraat 10 biedt vele producten. "Van meubelen tot accessoires, van kleding tot schoenen, van sieraden tot cosmetica. U kunt er ook terecht voor een heerlijk kopje koffie en een ambachtelijk stukje taart", zo wordt op de website aangekondigd.

Ma Vie biedt diverse grote merken, zoals Rivièra Maison, Baan Meubelen, Interiors DMF, Copa Home, Chabo Tassen, Eichholtz. "Deze leveranciers hebben wij geselecteerd, omdat zij de kwaliteit leveren waar wij onze naam onder durven te zetten", aldus Ma Vie.

Ook biedt de winkel interieuradvies. Dat kan al vanaf 100 euro. Ellen van Vlaardingen is de interieurstyliste bij Ma Vie.

Op de tweede etage van het pand komt een kunstgalerie, zo is de bedoeling. Delen van de ruimte worden verhuurd aan kunstenaars die hun werk willen exposeren. "We zoeken ook jonge getalenteerde kunstenaars, die mogelijk zelfs nog op een kunstacademie zitten. Hen bieden we ruimte om hun werk te exposeren, zonder dat we daar een bedrag voor vragen. Het biedt hen de mogelijkheid om zonder kosten een breed publiek kennis te laten maken met hun werk, maar ook de mogelijkheid om het te verkopen", aldus Ma Vie.

>> Website Ma VieFoto Danny van den Aarsen