Afdrukken

Weer Hop Shop-koopzondag in Roosendaal

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Het is komende zondag 30 oktober weer Hop Shop-koopzondag in de Roosendaalse binnenstad. Dat betekent een koopzondag waarop talrijke mensen op hun mobieltje lopen te staren tijdens het winkelen, in de hoop een mooie prijs te winnen.

Interactief Hopshoppen kan met Android-telefoons. Daarmee kan de aspp worden gedownload. Zodra deelnemers in de buurt komen van een deelnemende zaak, verschijnt op de telefoon een vraag, informatie of een opdracht.

'De interactieve shoppingtour voert langs onverwachte plekken en prachtige pareltjes dwars door het winkelhart van Roosendaal', belooft de organisatie.

Deelnemen kan overigens alleen met telefoons die ook via 3G kunnen internetten en GPS aan boord hebben. Wifi moet worden uitgezet, zo meldt de instructie. Om te kunnen meedoen is een toegangscode nodig, die zondag tussen 12:00 - 17:00 uur te verkrijgen is in de Roselaar op het plein bij de lift. Daar staan mensen van de organisatie voor nadere instructie.

Aan de tour is een prijsvraag verbonden met leuke prijzen. Degene die de meeste punten verdient met het beantwoorden van de vragen of het uitvoeren van de opdrachten wint de hoofdprijs van €250,- aan VVV-bonnen of een van de leuke prijzen die aangeboden zijn door de winkeliers.

Meedoen kan zowel in groepsverband als alleen. Wie het rustiger aan wil doen en gewoon wil genieten van de zaken langs de route, dan kan dat natuurlijk ook. Men is niet verplicht om alle opdrachten uit te voeren en het tempo bepaalt men zelf.

Op de website www.hopshoptour.nl is informatie te vinden over de deelnemende zaken en vertelt een handleiding hoe een en ander werkt. Aanmelen kan ook via die site.

>> Website Hop Shop Tour