Afdrukken

Winkelcentrum Roselaar in actie voor Linda Foundation

Geplaatst door redactie Roosendaal op internet op .

Winkelcentrum Roselaar in Roosendaal staat van vrijdag 25 november t/m zondag 4 december in het teken van de LINDA.foundation: het initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA.

De Stichting richt zich op (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren, want zij verdienen iets extra’s in deze tijd. Met donaties kunnen talloze gezinnen blij worden gemaakt met een verwendoos vol cadeaubonnen.

De kiosk op het middenplein in het winkelcentrum is het centrale punt van de actie. Daar staat onder andere een Rad van Fortuin waar men tegen een kleine bijdrage zijn geluk kan beproeven. De kios wordt vrijdagmorgen om 11:00 uur geopend door wethouder Cees Lok in aanwezigheid van voorzitter Ellen Arts van de Roselaar.

Kinderen kunnen mee doen met een kleurwedstrijd. Ook worden er stroopwafels en sushi verkocht, waarvan 50% van de opbrengst wordt geschonken aan de Linda Foundation.

Op zaterdag en zondag vindt er een Pietenmarkt plaats waar kinderen t/m 12 jaar hun speelgoed kunnen verkopen. De organisatie vraagt de kinderen een deel van de opbrengt te schenken aan de Linda Foundation.

Het speelgoed dat niet verkocht wordt, mag worden achtergelaten en wordt ter beschikking gesteld aan de Roosendaalse Uitdaging. Die zorgt ervoor dat het terecht komt bij Roosendaalse achterstandsgezinnen.