Stuntshow op de Stok (7 april)

Geschreven door Redactie op .

Op het parkeerterrein van De Stok in Roosendaal is woensdagavond 7 april een anderhalf uur durende stuntshow van het Stunt Movie Production-team. Er wordt gestunt met auto's, motoren, quads en monstertrucks. De show begint om 19.30 uur.

Meer informatie over dit stuttteam is te vinden op de >>website van het stuntteam. U vindt hier ook informatie over de kaartverkoop en de entreeprijzen en een kortingsbon van twee euro.Toegangsprijzen zijn tussen de 12 en 17 euro.

Het team belooft een bloedstollend spektakel met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven.
De reusachtige monstertrucks wegen vijf ton. Met hun twee meter hoge wielen en 1400 pk, verpletteren de kolossale gevaartes normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De Madfruit maakt metershoge sprongen bovenop de reeds verpulverde auto’s.
Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (15) is nu al een ware stuntman. Jongste telg Kelly (2 ½ jaar) mag ook al een rondje meerijden op haar quad. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast-stuntmannen.undefined