De laatste berichten op onze nieuwe site:

roosendaalopinternet

19 augustus 2019

 • Jazzsfeer met twee bands bij Beachclub 0165 op het sfeerstrand (31 aug)
  Beachclub 0165 op het sfeerstrand tegenover het stadion in Roosendaal presenteert zaterdagavond 31 augustus een jazzavond met de bands Hugger Mugger Jazzband en de Diga Doo Jazzband. Het afwisseland programma met oude stijl jazz en dixieland is van 19:00 - 23:00 uur en de entree is gratis.
 • Politie zoekt daders van poging beroving bij brandgang Toussaintlaan
  De politie van Roosendaal is op zoek naar drie mannen die in de vroege ochtend van zondag 11 augustus geprobeerd hebben om een 20-jarige man uit Roosendaal te beroven in een brandgang bij de Toussaintlaan in Roosendaal. Daarbij is gedreigd met een mes.
 • Foto’s atletiekwedstrijden bij Thor op Sportpark Vierhoeven
  FOTOALBUM - Op het atletiekcomplex van Thor op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal waren zaterdag 17 augustus 2019 twee atletiekwedstrijden: een baanwedstrijd voor atleten vanaf D-junioren en de eerste wedstrijd van een hoogspringcompetitie, die Thor nu voor de zevende keer organiseert. De Grande Finale van het hoogspringen is op zondag 8 september.
 • Nat weekeinde, daarna beter
  Een lagedrukgebied ten noordwesten van Schotland zorgt dit weekeinde voor veel bewolking waar regelmatig wat buien uit vallen. Vandaag (zaterdag) is het zwaar bewolkt met lichte regen. Na de middag kan het wat droger worden door wat opklaringen. De wind is meest matig en de temperatuur is rond 20 of 21 graden.
 • Drugspand in Eikenlaan in Roosendaal ‘op slot’
  Opnieuw is een 'drugspand' in Roosendaal gesloten. Dit keer betreft het een woning aan de Eikenlaan. Het pand is donderdagmorgen 15 augustus door Handhaving'op slot gedaan', zo meldt de dienst op Twitter.
 • Bravis ziekenhuis zet 3D printer in bij voorlichting
  Het Bravis ziekenhuis is een van de eerste ziekenhuizen in Nederland dat aan de slag gaat met 3D prints om patiënten beter voor te lichten. Harry Jan Raad, gipsverbandmeester van de afdeling Orthopedie, had de eer om samen met chirurg Barthold Kuiken en orthopedisch chirurg Jacco van Doorn de 3D printer in ontvangst te nemen. De printer is geschonken door de Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis.
 • Inzittenden van auto vol gestolen spullen aangehouden
  Een man (48 jaar) en vrouw (49 jaar) uit Breda zijn woensdagmiddag 14 augustus onder Wouw aangehouden op verdenking van heling. Bij een controle van de auto vonden agenten diverse goederen die vermoedelijk afkomstig zijn van winkeldiefstallen.
 • Inbrekers in flat aan Eikenlaan op heterdaad betrapt
  Op woensdag 14 augusrus, rond de klok van 10:00 uur uur, belde een alerte getuige naar de politie met de mededeling dat er mogelijk werd ingebroken in een flatwoning aan de Eikenlaan in Roosendaal. De getuige had zicht op het hele gebeuren.
 • Meer neerslag de komende dagen
  Tot na de middag is het woensdag zonnig; dan komt er weer meer bewolking, waar weer neerslag uit gaat vallen/ Ook neemt de wind in de avond wat toe. De temperatuur kan eerst nog oplopen tot 20 of 21 graden, maar later tijdens de buien zakt het in tot 17 of 18 graden.
 • Kermiskoers dit jaar met Dikke Mannen Race (8 sept)
  De Roosendaalse Kermisronde komt dit jaar met een primeur: een Dikke Mannen Race over 15 kilometer. De 82e Kermisronde Roosendaal wordt verreden op zondag 8 september. Start en finish zijn zoals gewoonlijk op de Kade. Het parcours is 1450 meter lang.

Finale Roosendaals Straatvoetbal Kampioenschap op 5 mei

Geschreven door Redactie op .

Op woendag 5 mei is - vanaf 12.30 uur - de finaledag van het Roosendaals Straatvoetbalkampioenschap 2010 op de Nieuwe Markt. Aan het spektakel doen zestien jongensteams en acht meidenteams mee.
>> Straatvoetbal: aan supporters geen gebrek
>> Fotoalbum Straatvoetbal 2010 Roosendaal


'In een champions leaugue-achtige sfeer met dans, muziek, grote opblaasbare voetbalspelen, een grote tribune en twee voetbalboardings wordt er gestreden om het Roosendaalse Straatvoetbalkampioenschap', meldt de website van het toernooi.
Het kampioenschap is (weer) georganiseerd door zaalvoetbalvereniging MMS-United in samenwerking met Sterk in Welzijn (SIW) en Sport Bureau Roosendaal (SBR). De deelnemers zijn 13 tot en met 15 jaar en komen de acht wijken van Roosendaal en de vijf dorpen.
De winnaar van het Roosendaals Kampioenschap gaat naar de regionale finale gaat en maakt kans op deelname aan de landelijke finale.

PROGRAMMA:
12.30 – 12.40 Opening door Dansgroep Sisa
12.40 – 12.50 Welkomstwoord door MMS-United
Openingswoord door Aramis AlleeWonen
Opening van het RSK 2010 door Burgemeester Marijnen
12.50 – 13.00 Openingswedstrijd tussen Raadsleden en Maatschappelijke partners (waaronder twee spelers van RBC)
13.00 – 17.00 Start toernooi op twee velden
Start 6 voetbalspelen
Start kunstproject
Doorstart podiumprogramma
17.00 – 17.10 Optreden dansgroep Sisa op veld 1 (alle onderdelen liggen stil)
17.10 – 17.20 Demonstratiewedstrijd Nederlans team en MMS-United
17.20 – 17.30 Finale wedstrijden jongens (alle onderdelen liggen stil)
17.30 – 18.00 Podiumprogramma en prijsuitreiking met twee spelers van RBC