De laatste berichten op onze nieuwe site:

roosendaalopinternet

19 augustus 2019

 • Jazzsfeer met twee bands bij Beachclub 0165 op het sfeerstrand (31 aug)
  Beachclub 0165 op het sfeerstrand tegenover het stadion in Roosendaal presenteert zaterdagavond 31 augustus een jazzavond met de bands Hugger Mugger Jazzband en de Diga Doo Jazzband. Het afwisseland programma met oude stijl jazz en dixieland is van 19:00 - 23:00 uur en de entree is gratis.
 • Politie zoekt daders van poging beroving bij brandgang Toussaintlaan
  De politie van Roosendaal is op zoek naar drie mannen die in de vroege ochtend van zondag 11 augustus geprobeerd hebben om een 20-jarige man uit Roosendaal te beroven in een brandgang bij de Toussaintlaan in Roosendaal. Daarbij is gedreigd met een mes.
 • Foto’s atletiekwedstrijden bij Thor op Sportpark Vierhoeven
  FOTOALBUM - Op het atletiekcomplex van Thor op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal waren zaterdag 17 augustus 2019 twee atletiekwedstrijden: een baanwedstrijd voor atleten vanaf D-junioren en de eerste wedstrijd van een hoogspringcompetitie, die Thor nu voor de zevende keer organiseert. De Grande Finale van het hoogspringen is op zondag 8 september.
 • Nat weekeinde, daarna beter
  Een lagedrukgebied ten noordwesten van Schotland zorgt dit weekeinde voor veel bewolking waar regelmatig wat buien uit vallen. Vandaag (zaterdag) is het zwaar bewolkt met lichte regen. Na de middag kan het wat droger worden door wat opklaringen. De wind is meest matig en de temperatuur is rond 20 of 21 graden.
 • Drugspand in Eikenlaan in Roosendaal ‘op slot’
  Opnieuw is een 'drugspand' in Roosendaal gesloten. Dit keer betreft het een woning aan de Eikenlaan. Het pand is donderdagmorgen 15 augustus door Handhaving'op slot gedaan', zo meldt de dienst op Twitter.
 • Bravis ziekenhuis zet 3D printer in bij voorlichting
  Het Bravis ziekenhuis is een van de eerste ziekenhuizen in Nederland dat aan de slag gaat met 3D prints om patiënten beter voor te lichten. Harry Jan Raad, gipsverbandmeester van de afdeling Orthopedie, had de eer om samen met chirurg Barthold Kuiken en orthopedisch chirurg Jacco van Doorn de 3D printer in ontvangst te nemen. De printer is geschonken door de Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis.
 • Inzittenden van auto vol gestolen spullen aangehouden
  Een man (48 jaar) en vrouw (49 jaar) uit Breda zijn woensdagmiddag 14 augustus onder Wouw aangehouden op verdenking van heling. Bij een controle van de auto vonden agenten diverse goederen die vermoedelijk afkomstig zijn van winkeldiefstallen.
 • Inbrekers in flat aan Eikenlaan op heterdaad betrapt
  Op woensdag 14 augusrus, rond de klok van 10:00 uur uur, belde een alerte getuige naar de politie met de mededeling dat er mogelijk werd ingebroken in een flatwoning aan de Eikenlaan in Roosendaal. De getuige had zicht op het hele gebeuren.
 • Meer neerslag de komende dagen
  Tot na de middag is het woensdag zonnig; dan komt er weer meer bewolking, waar weer neerslag uit gaat vallen/ Ook neemt de wind in de avond wat toe. De temperatuur kan eerst nog oplopen tot 20 of 21 graden, maar later tijdens de buien zakt het in tot 17 of 18 graden.
 • Kermiskoers dit jaar met Dikke Mannen Race (8 sept)
  De Roosendaalse Kermisronde komt dit jaar met een primeur: een Dikke Mannen Race over 15 kilometer. De 82e Kermisronde Roosendaal wordt verreden op zondag 8 september. Start en finish zijn zoals gewoonlijk op de Kade. Het parcours is 1450 meter lang.

Kaaijazz op zaterdag 19 juni

Geschreven door Redactie op .

Ook dit jaar zijn de 'Witheeren' erin geslaagd een zeer attractief en afwisselend programma samen te stellen voor het vijfde Kaaijazz-festival in Roosendaal op zaterdag 19 juni 2010. Op acht verschillende locaties brengen zij de meest uiteenlopende jazzmuziek. Van de jaren ’30-40 jazz,via Latin en poppy jazz tot funky swing.

Overigens presenteert het festival zich nu onder de naam 'Stadsoevers Kaai jazz', vooruitlopend op de ontwikkeling van dat gebied tot de nieuwe Roosendaalse wijk Stadsoevers.
Stichting KaaiJazz, onderdeel van Lions Club Witheeren Roosendaal, heeft besloten dat de opbrengst van dit jazzfestival is bestemd voor Stichting Tinkerbell en de Roparun groep Roosendaal. Daarnaast krijgen enkele grote Roosendaalse sportverenigingen een AED (Automatische Externe Defibrillator) op hun sportaccommodatie.

Programma:
Wicked Jazz Sounds (WJS), Erato aanvang 20.30 uur
The Houdini's, Kadehuis aanvang 21.15 uur
The Yong Sinatras, Café de Veestallen aanvang 21.30 uur
Mc. Anthony's Blues Gang, Café Jansen & Jansens, aanvang 21.00 uur
Scoth 'n' Soda, Pannekoekencarrousel aanvang 21.00 uur
Marielle Koeman & Jos Verbeest Trio, Trefpunt aanvang 21.00 uur
Vocal Group Nouveau, buitenpodium naast Erato aanvang 21.00 uur
De Kaaimasters Big band, buitenpodium naast Erato aanvang 22.00 uur