De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

24 februari 2021

 • Dit jaar twee winnaars bij ‘Beste idee van Groenhuysen’
  Dit jaar zijn er niet één, maar twee winnaars bij 'Het beste idee van Groenhuysen'. Na een nek-aan-nek race mag Ida Verbiest zich met haar ‘rollende speelbord’ volgens het publiek het beste idee van 2021 noemen. De ‘regie tablet’ van Ellen van Ommeren en Emmy Lambregts gaat er dit jaar met de vakjuryprijs vandoor.
 • Het weer in Roosendaal: Zonnig en zacht
  Vandaag (woensdag) een pachtige lentedag: zonnig en een temperatuur van 17 of 18 graden. De wind is matig uit het zuiden. Komende nacht is het licht bewolkt en dan daalt de temperatuur tot 8 of 9 graden en gaat de wind al wat draaien naar zuidwest.
 • Aanhoudingen bij bedrijf aan Schotsbossenstraat na vondst hennep-producten
  De politie Roosendaal heeft dinsdagochtend 22 februari bij een bedrijfspand aan de Schotsbossenstraat hennep gerelateerde producten, zoals groeimiddelen aangetroffen. Dat gebeurde rond 09:00 uur. De Schotsbossenstraat logt op bedrijfsterrein Majoppeveld, nabij de Zwaanhoefstraat.
 • Verdachte rijdt op twee agenten in en ontsnapt
  Twee politieagenten hebbben aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling tegen een verdachte die ze moesten aanhouden naar aanleiding van een geweldsincident. De verdachte, wiens identiteit bekend is bij de politie, reed op hen in. De agenten konden opzij springen om een aanrijding te voorkomen.
 • Roosendaler (37) bedreigt bekende met een mes
  De politie Roosendaal heeft zondagmiddag 21 februari rond 17.50 uur in een woning aan de President Kennedylaan in Roosendaal een man aangehouden die verdacht wordt van bedreiging met een mes.
 • Rooskleurig Festival in de herkansing op 28 augustus
  De organisatie van Rooskleurig Festival in het Vrouwenhofpark in Roosendaal gaat er van uit dat het festival dit jaar wél kan doorgaan. Afgelopen jaar moest het festival vanwege corona-maatregelen worden geschrapt. Voor dit jaar is de datum zaterdag 28 augustus vastgelegd. Maandag 22 februari om 10:00 uur begint de 'gewone' kaartverkoop. Kaarten kosten dertig euro.
 • Corona: Aantal patiënten in Bravis nog hoog
  Het aantal coronapatiënten in Bravis ziekenhuis 'blijft stabiel, maar wel hoog'. Donderdagmorgen werden in het Bravis ziekenhuis 50 patiënten met bewezen corona verzorgd, van wie 9 op de Intensive Care.
 • Stukje A58 richting Breda zaterdag dicht vanwege vorstschade
  Vandaag, zaterdag 19 februai, is het stukje A58 tussen Knooppunt De Stok en de afslag Roosendaal-Oost in de richting van Etten-Leur/Breda afgesloten tussen 08:00 en 18:00 uur. Dat heeft te maken met een spoedoperatie vanwege vorstschade aan het adfalt. Voor de afsluiting van dit kleine stukje is een grootschalige omleidingsroute ingesteld.
 • In straat van politiebureau bestuurder onder invloed aangehouden
  In de Nieuwstraat in Roosendaal heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 februari rond 04:15 een 35-jarige automobilist aangehouden wegens rijden onder invloed. In de auto lag hasj. In de Nieuwstraat is ook het politiebuteau gevestigd...
 • Het weer in Roosendaal: Even van de lente proeven
  Depressies trekken nog steeds over de oceaan naar het noorden. Ver ons, maar ze zorgen wel voor zachte lucht die vanuit het zuiden over ons komt. Vandaag (zaterdag) is er wat bewolking, maar ook zon, een matige wind en een temperatuur rond 15 of 16 graden.

Dancetour 2011 Roosendaal (19 juni)

Geschreven door Redactie op .

Dancetour 2011 is op zondag 19 juni in het Vrouwenhofpark in Roosendaal. Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Met top dj's als Afrojack en Hardwell.

Line-up Dancetour Roosendaal 2011
13:00-14:00 uur BigBasBomb
14:00-14:30 uur winnaar DJ Knock Out Coen Dacaso
14:30-16:00 uur R3hab
16:00-18:00 uur Afrojack
18:00-20:00 uur Hardwell
20:00-22:00 uur Gregor Salto vs Bassjackers
Hosted by MC Yanto

>> Website Dancetour Roosendaal 2011
16-06-2011: Dancetour Roosendaal: zero tolerance (BN DeStem)

Coen Baas uit Wouw

De 19-jarige Coen Baas uit Wouw staat op Dancetour 2011 in Roosendaal ingepland van 14.00 - 14.30 uur. Hij won de DJ Knock Out in Grand Café Chagall. Daar namen the Enlightment, Coen Dacaso, DJ Clive-O en Sander de Koning het tegen elkaar op.
De 19-jarige Coen Baas uit Wouw draait nu al zo’n 4 jaar en organiseert daarnaast met vrienden housfeesten in omstreken van Wouw. Op dit moment heeft Coen Dacosa een vaste resididentie in El Corazon en dat bevalt hem erg goed. Voorheen heeft hij ook in de Midnight een residentie gehad.
Komende zomer draait Coen Dacosa veel in Trinity Renesse en de Hooizolder en voor de organisatie ’Brand New Entertainment’.'