De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

13 december 2019

 • Ook leerlingen De Fakkel in actie voor Serious Request
  Ook leerlingen van De Fakkel, school voor speciaal onderwijs in Roosendaal, zijn in actie gekomen voor 3FM Serious Request. Zij zamelen lege flessen in. En schoolleider Els van der Westen van De Fakkel loopt samen met een leerkracht een etappe van The Lifeline mee. 3FM dj’s lopen voor de Lifeline van Goes naar Groningen.
 • Tongerloplein ‘chequepoint’ 3FM Serious Request Lifeline (19 dec)
  Het Tongerloplein in Roosendaal is donderdagmiddag 19 december 'Chequepoint' voor 3FM Serious Request Lifeline. Dj's Sander en Herman van 3FM lopen die dag samen met 100 wandelaars vanuit Bergen op Zoom dwars door Heerle, Wouw en Roosendaal voor The Lifeline. Na 6 uur wandelen komen zij rond 14:00 uur aan op het Tongerloplein.
 • Ook in Roosendaal streep door de dienstencheques
  Roosendaal stopt met ingang van 2021 met de Huishoudelijke Hulp Toelage), beter bekend als de ‘dienstencheque’. 'Dit gebeurt in navolging van veel andere gemeenten in Nederland', meldt de gemeente. In Roosendaal komt een overgangsjaar, waarbinnen de huidige gebruikers hun dienstencheques gewoon kunnen gebruiken. Maar er kunnen geen nieuwe gebruikers bijkomen.
 • Music ’n Art Festival in The Loods (15 dec)
  Op zondag 15 december 2019 organiseert The Loods Creative Lab van 14:00 - 21:00 uur het Music 'n Art Festival. De eerste editie van dit festival creëert een unieke beleving: een gebouw vol graffitikunst en ateliers met een uitgebreid programma vol kunst, muziek, modeshows, een kunstmarkt en lekker eten en drinken.De toegang is gratis.
 • In blokkendoos tegenover stadion ‘inpakker webshops’
  In de blokkendoos die momenteel aan de Borchwerf tegenover het stadion in Roosendaal verrijst, komt (onder andere) een bedrijf dat 'miljoenen pakjes voor honderden webshops' per jaar kan verwerken. Dat heeft het bewuste bedrijf, Active Ants, vandaag bekend gemaakt. Het gaat 20.000 vierkante meter in het complex in Roosendaal huren.
 • Gewonde na beroving bij Burgemeester Coenenpark
  UPDATE: Bij een beroving in het Burgemeester Coenenpark in Roosendaal is dinsdagmiddag 10 december een 19-jarige Roosendaler gewond geraakt. Rond 13.00 uur ontving de politie melding van een beroving in omgeving van het park. Dat bleek van het slachtoffer zelf te zijn. De man was gestoken. Volgens de politie is bij de beroving een geldbedrag buitgemaakt.
 • Vrouwenvoetbal programma weekend 15 december
  Voor veel teams is de winterstop al ingegaan, maar er moeten ook nog wat inhaalwedstrijden worden gespeeld. Zondag 15 december komen nog vier vrouwenteams in actie en zaterdag bij het meidenvoetbal vijf. En Roosendaal VR1 speelt zondag (vanaf 11:30 uur) de derde ronde in de bekercompetitie.
 • Ondernemers zorgen voor kerstsfeer in Wouw
  De Ondernemers Vereniging Wouw heeft de afgelopen dagen van Wouw een gezellig kerstdorp gemaakt. Met een Christmas Tree Shopping-actie en verlichting in bomen op de Markt, het Pastoor Woltersplein en de Kloosterstraat zorgen ze voor een prettig kerstgevoel.
 • Zee van licht in fontein op Stationsplein Roosendaal
  Treinreizigers die in de donkere uurtjes het station Roosendaal uitstappen, worden onthaald met een prachtig verlichte fontein. De waterstralen zijn vervangen door bogen met honderden lichtjes. Sommige mensen zien er ook vleugels van engelen in...
 • Schaatsen, roetsjen en shows op Wouw On Ice 2019
  De vijfde editie van Wouw On Ice wordt een bijzondere. Behalve de schaatsbaan en het horeca-chalet met tal van optredens staat er dit jaar ook een heuse Roetsjbaan in het dorpscentrum. De schaatsbaan gaat zaterdag 14 december open en staat er tot en met zaterdag 5 januari.

Andy Schleck wint Draai van de Kaai 2010

Geschreven door Redactie.Andy Schleck heeft maandag 2 augustus 2010 de 31e Draai van de Kaai in Roosendaal gewonnen. Vlak achter hem finishte Koos Moerenhout als tweede.
Via de website van de Draai van de Draai was de Draai min of meer live te volgen via internet. Tussen de medelingen en reclames waren flitsen van de wedstrijd te zien en van het amusementspodium.

WINNAARS 2010:
- Winnaar profs: Andy Schleck
- Winnaar junioren: Paul Moerland
- Winnaar elite: Peter van Agtmaal uit Huijbergen
- Winnaar dames: Marianne Vos

>> Website Draai van de Kaai


UITSLAGEN:

Profs: 1. Andy Schleck, Luxemburg; 2. Koos Moerenhout, Steenbergen; 3. Robert Gesink, Aalten
Dames: 1. Marianne Vos uit Meeywen; 2. Ellen van Dijk uit Amsterdam; 3. Hanka Kupfernagel uit Duitsland.
Elite: 1. Peter van Agtmaal uit Huijbergen; 2. Nick van der Lijke uit Middelburg; 3. Ronald Roos uit België.
Junioren: 1. Paul Moerland uit Fijnaart; 2. Ricardo van de Klundert uit Hoogerheide; 3. Sjoerd van Ginneken uit Heerle.
>> Meer uitslagen op website Draai van de Kaai

NIEUWSLINKS:
FOTO:
>> Fotoalbum Draai 2010 op Roosendaal in Beeld
>> Fotoalbum Draai 2010 BN DeStem
VIDEO:
>> Video Draai 2010 profs (BN DeStem)
>> Video Draai 2010 dames (BN DeStem)
>> Video Draai 2010 neo's-beloften (BN DeStem)
>> Video Draai 2010 junioren (BN DeStem)
NIEUWS:
03-08-2010: 'Onze' Frans Bauer steelt de harten (BN DeStem)
03-08-2010: Vrouwen op de Draai van de Kaai (BN DeStem)
03-08-2010: Namen op Tribute Wall (BN DeStem)
02-08-2010: Schleck wint Draai van de Kaai (BN DeStem)
03-08-2010: Schleck laat nu niet op zich wachten (BN DeStem)