JTC na kerstvakantie in nieuwe school

Geschreven door Redactie op .

Na de kerstvakantie betrekt het Jan Tinbergen College de nieuwbouw aan Burgemeester Schneiderlaan 2 in Roosendaal . Daar moeten de leerlingen vanaf maandag 9 januari dus naar toe. De bouw van de nieuwe school is geheel volgens planning verlopen. De officiële opening is trouwens pas 15 maart.

De laatste schooldag op de oude locatie aan Bovendonk is donderdag 22 december. Er is dan nog een kerstontbijt en een bijeenkomst om 'het afscheid van de Bovendonk en het verhuizen naar de Burgemeester Schneiderlaan symbolisch vorm te geven'. Om 13.00 uur gaan de leerlingen naar huis en gaan de docenten inpakken. Op vrijdag 23 december vallen de lessen uit.
Voor ouders is er een open huis op dinsdag 24 januari 2012, tussen 16.00 en 19.00 uur.

Mag de bouw van de school dan geheel volgens planning zijn verlopen, dat geldt niet voor de sportaccommodatie die de gemeente naast de school realiasert. Die kan vermoedelijk pas in november 2012 worden geopend.
Tot die tijd blijft JTC twee sportlokalen aan de Bovendonk en één aan de Azaleastraat gebruiken. De oudere sportzaal aan de Bovendonk wordt gesloopt; in de plaats daarvan gaat JTC een zaal aan de Laan van Henegouwen gebruiken. Leerlingen moeten dan voor hun eigen vervoer zorgen.