Niederer: Snel avond in Roosendaal over preventie overvallen

Geschreven door Redactie op .

Burgemeester Jacques Niederer van de gemeente Roosendaal vindt het jammer dat de animo voor de themabijeenkomst in Oud Gastel voor ondernemers over overvalpreventie zo beperkt was. Gelet op de actualiteit in Roosendaal en het grote belang, laat hij binnen enkele weken toch een avond in zijn gemeente organiseren.

Jacques Niederer: “Ik zou alle Roosendaalse winkeliers en ondernemers hiervoor opnieuw van harte maar ook met klem willen uitnodigen.”
Een volgende avond zou oorspronkelijk pas in september weer worden georganiseerd, maar gelet op de actualiteit met name in Roosendaal vindt de burgemeester dit te lang duren. Niederer stelt voor, toch een avond over dit onderwerp te organiseren voor de Roosendaalse ondernemers die zich al wel hadden ingeschreven en hoopt dat alle ondernemers die dat nog niet deden, willen heroverwegen om toch aanwezig te zijn.

De voorlichting zal gaan over welke preventieve maatregelen ondernemers kunnen treffen om te voorkomen slachtoffer te worden van een overval. Tijdens de bijeenkomst wordt een interview gehouden met iemand die is overvallen en ook een overvaller komt aan het woord.

De avond wordt hoogstwaarschijnlijk georganiseerd op maandag 21 februari. Een locatie wordt nog gezocht. Winkeliers en ondernemers ontvangen nog een uitnodiging maar kunnen zich nu al aanmelden bij de Kamer van Koophandel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

>> 21-01-2011: Te weinig animo voor avond in Oud Gastel over overvallen (BN DeStem)
>> 19-01-2011: Overval winkel St Josephstraat
>> 12-01-2011: Overval Tabakszaak Markt
>> 07-01-2011: Gewapende overval cafetaria Jan Vermeerlaan
>> 24-12-2011: Overval cafetaria St. Josephstraat afgeslagen met dreigen met frituurvet