Flinke knallen in centrum Roosendaal

Geschreven door Redactie op .

In het centrum van Roosendaal heeft het op oudjaarsavond en in de nieuwjaarsnacht stevig geknald. In een aantal gevallen klonken zware explosies, die echt niet uit pakketten uit Nederlandse winkels kwamen. Hoewel de mist wat opgetrokken was, was er geen prachtig schouwspel van vuurpijlen te zien. Alleen pijlen van vlakbij waren zichtbaar.

'Hier in Roosendaal weten ze wel wat vuurwerk is zo te zien, ze zijn nog bezig', twitterde iemand na tweeën, het officiële tijdstip dat het gedaan moest zijn met het vuurwerk.
'Jullie moeten blij zijn dat je nu niet in Roosendaal woont', twitterde iemand anders. En de wonderen zijn de wereld nog niet uit: 'Over wonderen gesproken: Luc heeft vannacht dwars door t vuurwerkinferno hier in Roosendaal heen geslapen'.
En: 'Jullie moeten blij zijn dat je nu niet in Roosendaal woont.. Fucking hell'

Op het Kadeplein werd vroeg in de nacht een auto compleet vernield door vuurwerk. Een auto die ernaast stond liep ook schade op.

>> Zeven arrestaties in Roosendaal
>> Video: Jaarwisseling West-Brabant met beelden vreugdevuren in Roosendaal en brand Gerard Doustraat in Roosendaal (BN DeStem)