Roosendaler (39) aangehouden voor huiselijk geweld

Geschreven door Redactie op .

De politie heeft rond middernacht van donderdag op vrijdag 4 mei in een woning in Roosendaal een 29-jarige Roosendaler aangehouden voor huiselijk geweld. De bewoonster, een 29-jarige vrouw, ex-vrouw van de verdachte, deed aangifte.

De politie ontving donderdagavond rond 22.00 uur een eerste melding van een huiselijk conflict in een woning in Roosendaal. In de woning troffen de agenten de verdachte en de bewoonster. Zij vertelde dat haar ex met een valse sleutel de woning was binnengekomen en haar woordelijk met de dood had bedreigd.
De politie sommeerde de man de woning te verlaten, waaraan hij gevolg gaf. Rond middernacht ontving de politie opnieuw een melding vanaf dezelfde locatie. Daar bleek dat er een vechtpartij had plaats gevonden tussen de verdachte en twee familieleden van de bewoonster, een 46-jarige man uit Roosendaal en een 24-jarige neef uit Londen.

De twee familieleden hadden op verzoek van de bewoonster willen bemiddelen in de problemen tussen haar en haar ex-partner. De bemiddeling, liep uit op een ruzie waarbij over en weer rake klappen waren gevallen. Alle drie de mannen hebben zich onder doktersbehandeling moeten stellen. De 24-jarige is voor observatie opgenomen in het ziekenhuis.