De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

21 september 2020

 • Vrouwenvoetbal uitslagen weekend 19/20 september
  MET FOTO'S ROOSENDAAL MO19 - De vrouwenteams van Rimboe (Wouwse Plantage), Cluzona (Wouw) en FC Moerstraten hebben zondag hun eerste competitiewedstrijd gewonnen. Alle andere teams uit de gemeente Roosendaal moesten hun eerste verlies incasseren. In het meidenvoetbal zijn zaterdag NSV MO15, Roosendaal MO15 en Roosendaal MO19 de competitie met winst begonnen.
 • Beschonken automobilist uit Wouw rijdt vol op betonnen paaltjes in Heerle
  Een 27-jarige inwoner van Wouw is zaterdagavond 19 september met zijn auto vol op betonnen paaltjes in de Herelsesestraat in Heerle gereden. Op het politiebureau bleek dat hij drie keer te veel had gedronken. Het rijbewijs werd ingevorderd.
 • Scooter van hardleerse berijder in beslag genomen
  De politie heeft zaterdagmiddag 19 september de scooter van een 21-jarige man in de Brugstraat in Roosendal beslag genomen. Het was voor de derde keer dat de man staande werd gehouden omdat hij (nog steeds) geen rijbewijs heeft.
 • Stuk Burg. Schneiderlaan twee dagen dicht
  Het verkeer op een deel van de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal kan op dinsdag 22 en woensdag 23 september last ondervinden van wegwerkzaamheden op deze druk bereden weg. Tussen de Churchillpoort en het kruispunt naar de Lindenburg wordt het asfalt vernieuwd.
 • ‘Roosendaal On Ice’ onderzoekt haalbaarheid Kadeplein
  Vanwege corona is er dit jaar geen schaatsbaan op de oude Markt, maar het bestuur van Roosendaal On Ice heeft alle moed nog niet opgegeven. Op dit moment wordt onderzocht of er elders in de stad een schaatsbaan kan worden opgebouwd die kan voldoen aan alle COVID-19 eisen.
 • Vuurwapen gevonden in tuinhuisje aan ‘Noordkant’
  Naar aanleiding van binnengekomen informatie hebben agenten vrijdagmiddag een tuinhuisje doorzocht 'aan de Noordkant van Roosendaal'. Door de politiemedewerkers werd een vuurwapen aangetroffen.
 • Roosendaler (25) met drugs in auto aangehouden op Takspui
  Na de controle van een personenauto op de Takspui in Roosendaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag 19 september de 25-jarige Roosendaler die in de auto reed aangehouden door de politie. De man had geen rijbewijs en was in het bezit van soft- en harddrugs.
 • Nog een mooi zonnig weekeinde
  We kunnen dit weekeinde nog genieten van de zon, maar in de loop van de week komen depresies vanaf de oceaan ons weer bepalen. Vandaag (zaterdag)is het helder zonnig weer met een temperatuur van rond 21 of 22 graden, bij zwakke tot matige oost tot noordoosten wind.
 • Roparun schenkt Bravis twee koppelbedden
  Het Bravis ziekenhuis heeft sinds kort 2 koppelbedden in zijn bezit. Deze koppelbedden, ook wel bijrijders genoemd, kunnen worden ingezet voor patiënten en hun naasten. De koppelbedden zijn geschonken door Stichting Roparun.
 • Jongerenraad: nieuwe naam, nieuw bestuur, nieuw logo
  De in september 2012 opgerichte jongerenraad van Roosendaal viert dit jaar zijn achtste verjaardag. Dat wordt gevierd met een nieuwe naam, een nieuw jasje qua huisstijl en logo en ook een nieuw bestuur. De oorspronkelijk naam 'Jong Roosendaal' is in de prullenbak beland.

Invallen drugs in Bergen en Roosendaal

Geschreven door Redactie op .

In totaal 35 rechercheurs van de Unit Zware en Georganiseerde Criminaliteit van de Politie Midden en West Brabant hebben in de nacht van donderdag 31 mei invallen op vijf verschillende adressen in Bergen op Zoom en Roosendaal verricht. Daarbij werden ondermeer drugs, een vuurwapen en contanten in beslag genomen.

Over de invallen op Roosendaalse adressen heeft de politie geen mededelingen gedaan.
Twee inwoners van Bergen op Zoom, 51 en 48 jaar oud, werden aangehouden en zijn in verzekering gesteld. Beiden worden naar verwachting vrijdag voorgeleid bij de Rechter Commissaris te Breda.

Tijdens die invallen werd in twee loodsen aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom een in werking zijnd lab voor de productie van synthetische drugs aangetroffen, alsmede chemicaliën voor de productie van Synthetische drugs. In een loods aan de Vermuidenweg werden machines voor de productie van Synthetische drugs aangetroffen.

Op het adres van de 48-jarige verdachte in Bergen op Zoom werd naast een hoeveelheid contant geld ook een vuurwapen in beslaggenomen.

Tijdens de actie werden de rechercheurs ondersteund door de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmanteling (LFO) van het KLPD. Ook politieagenten van de Noodhulp in Bergen op Zoom en een Hondengeleider uit het district Tilburg ondersteunden tijdens de actie tezamen met de afdeling Forenschisch Technisch Onderzoek (FTO) van de politie Midden en West Brabant. Zij doen uitgebreid onderzoek naar de aangetroffen chemicaliën en sporen.