De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

28 maart 2020

 • Corona in Bravis: zaterdag 14 patiënten op IC, van wie 3 uit andere ziekenhuizen (28 maart)
  Bravis ziekenhuis heeft zaterdagmiddag 28 maart meegedeeld dat 'de daling in het Bravis van het totaal aantal patiënten met het coronavirus zich heft doorgezet. Zaterdag werden rond het middaguur 35 coronapatiënten verpleegd, tegenover 40 een dag daarvoor'.
 • Corona / Roosendaal op sociale media
  Hier een selectie van berichten over Corona / Roosendaal die wij op sociale media als Facebook en Twitter tegenkwamen:  
 • Fiksclub zoekt deze oude telefoons om te verbouwen tot ‘muziekdoos’
  Vanwege de coronacrisis gaan de sessies van de TTR Fiksclub op 4 april en 2 mei niet door, maar de leden van de Fiksclub willen graag aan de slag blijven en zoeken oude PTT-telefoons om te verbouwen tot 'Muzikale Wondertelefoons' voor dementerende medemensen.
 • Zaterdag nog lekker lenteweer, vanaf zondag een stuk kouder
  Vandaag (zaterdag) helder zonnig weer en halen we nog de 14 of 15 graden. De wind is meest matig uit noordoost. Het hogedrukgebied dat ons weer al een tijdje beïnvloedt heeft, trekt verder naar het oosten. Een nieuw hogedrukgebied ontstaat boven IJsland. Hierdoor komt er een noordelijke koude stroming tot stand, die meer bewolking brengt.
 • Corona: 3 patiënten in Bravis overleden (27 maart)
  De afgelopen 24 uur zijn in het Bravis ziekenhuis drie coronapiënten overleden. Twee nieuwe patiënten zijn opgenomen. Er zijn nu (vrijdag 27 maart rond het middaguur) 40 coronapatiënten opgenomen, van wie er acht op de IC worden verzorgd. Het totaal aantal ontslagen patiënten is opgelopen tot 28.
 • Corona: ‘Inwoners Roosendaal laten zich van hun goede kant zien’
  'We zien dat inwoners van Roosendaal elkaar onderling spontaan helpen en ook hulp aanbieden aan bedrijven en instellingen. Hier laten we ons als Roosendalers massaal van onze goede kant zien'. Dat zegt burgemeester Han van Midden van Roosendaal namens het dagelijks bestuur van de gemeente over het verloop van de Coronacrisis in Roosendaal. 'De complimenten aan alle hartverwarmende initiatieven, creativiteit en solidariteit van alle inwoners'.
 • Corona: Diagnovum houdt alleen centraal gelegen prikposten open
  In verband met het coronavirus houdt Diagnovum in Roosendaal (en omgeving) alleen op centraal gelegen plekken prikposten open. In Roosendaal wordt tijdelijk alleen geprikt op de polikliniek van Bravis ziekenhuis, Wijkcentrum 't Dijksteeke en in de Westrand bij Fysio Westrand aan het Lucasplein. 'Alle prikposten die niet in het overzicht staan op onze website, zijn tijdelijk gesloten', benadrukt Diagnovum.
 • Politie vindt na inbraak geen dader, wel drugsdealer
  Politiemensen die donderdagavond 26 maart reageerden op een inbraakmelding hebben uiteindelijk een 21-jarige man uit Roosendaal aangehouden op grond van de Opiumwet. De verdachte kon niet gelinkt worden aan de inbraak. De bewoner van het pand waar is ingebroken, heeft aangifte gedaan. Er bleek gereedschap te zijn weggenomen, maar dat gereedschap is op straat achtergebleven.
 • Corona: 4 nieuwe en vier ontslagen patiënten in Bravis
  Door vier nieuwe patiënten maar ook vier ontslagen patiënten, is het het aantal coronapatiënten in het Bravis ziekenhuis ten opzichte van woensdag gelijk gebleven: er worden nu (donderdag 26 maart rond het middaguur) 42 coronapatiënten in het Bravis ziekenhuis verpleegd. Het aantal coronapatiënten dat op de Intensive Care verblijft is wel gestegen van zeven naar negen.
 • Corona: Indrukwekkend filmpje ‘Hart voor je stad Roosendaal’
  'Roosendaal... alles komt weer goed'. Dat zijn de slotwoorden van burgemeester Han van Midden in de korte indrukwekkende film 'Hart voor je stad Roosendaal' over Roosendaal in tijden van de Coronacrisis. Afgewisseld met drone-beelden van een stil Roosendaal, komen daar vertegenwoordigers van onder andere gemeentebestuur, middenstand, horeca, sport, cultuur en onderwijs aan het woord om Roosendalers een hart onder de riem te steken.

Sieraden weg bij ramkraak Spoorstraat

Geschreven door Redactie op .

Een getuige meldde donderdag om 02.45 uur dat er een ruit vernield was bij een winkel aan de Spoorstraat. Bij aankomst bleek het om een ramkraak te gaan.

De daders vernielden een ruit en namen enkele tientallen sieraden weg. Van de gedupeerde is aangifte opgenomen. Hij verklaarde dat hij een harde klap hoorde en een auto zag wegrijden in de richting van de Parklaan.
(Politiebericht donderdag 24 februari 2011)