Gewapende overval op supermarkt Philipslaan

Geschreven door Redactie op .

De Aldi-supermarkt aan de Philipslaan is maandagmiddag rond kwart voor een overvallen door twee gemaskerde mannen. Daarbij werd een vuurwapen, of iets dat daar op leek, gebruikt. De twee verdwenen met een geldbedrag.

De twee gemaskerde mannen liepen rond 12.45 uur de geopende winkel binnen. Ze bedreigden een personeelslid en een aanwezige geldloper met een vuurwapen of vuurwapen gelijkend voorwerp en eisten geld. Het tweetal ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor op een scooter.
Die scooter werd even later teruggevonden in een brandgang achter de Beethovenlaan. Op die plek zijn de overvallers overgestapt in een personenauto. Op het moment van de overval waren er diverse klanten in de winkel aanwezig, niemand is gewond geraakt.
De politie roept getuigen op zich te melden, vooral mensen die de overvallers buiten bij de supermarkt of bij de brandgang achter de Beethovenlaan hebben gezien. Zij kunnen zich melden op 0900-8844. Agenten hebben een buurtonderzoek gehouden en forensisch rechercheurs hebben naar sporen gezocht.