Roosendaalse vrouw (20) zwaar gewond bij ongeval

Geschreven door Redactie op .

Een 20-jarige vrouw uit Roosendaal is zondagmorgen zwaar gewond geraakt bij een auto-ongeluk bij Wouwse Plantage. In verband met inwendig letsel is ze overgebracht naar het Universitair ziekenhuis in Antwerpen. Haar toestand is kritiek.

Tegen 08.30 uur werd bij de politie een ongeval gemeld waarbij op de Weg naar Wouw een auto tegen een boom was gereden. De auto was na het ongeval in brand gevlogen. Getuigen hadden een man met een hoofdwond zien lopen na het ongeval.
Brandweer, ambulance en politie gingen ter plaatse. De auto, die eerdere deze week gestolen bleek te zijn in Roosendaal, is helemaal uitgebrand.
Bij het voertuig werd een 20-jarige vrouw uit Roosendaal aangetroffen. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en in verband met inwendig letsel naar het Universitair ziekenhuis in Antwerpen gebracht. Haar toestand is kritiek.

Korte tijd later hield de politie na een zoektocht een 30-jarige man uit Breda aan, die vermoedelijk de bestuurder van de auto was ten tijde van het ongeval. De man is aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval en na zijn aanhouding naar het ziekenhuis overgebracht met letsel aan zijn hoofd, mogelijk hersenletsel en een gebroken middenvoetsbeentje.
Van hem is bloed afgenomen omdat hij mogelijk onder invloed van drugs verkeerde. De verdachte wordt bewaakt door agenten in het ziekenhuis.

14-03-2011: 'Worsteling pal voor klap op boom' (BN DeStem)