Dronken Roosendaler (40) rijdt door na aanrijding in Zevenbegren

Geschreven door Redactie op .

De politie heeft zaterdagmiddag in Zevenbergen een 40-jarige Roosendaler aangehouden die na een aanrijding op de kruising Provincialeweg / Westrand was doorgereden. De automobilist kwam op de kruising in aanrijding met een 18-jarige bromfietser uit Zevenbergen. De automobilist bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Via zijn vriendin die poolshoogte kwam nemen bij het ongeval meldde hij zich alsnog.
De Roosendaler reed na de aanrijding door en stopte verderop bij een tankstation. Hij sms'te vervolgens in paniek zijn vriendin en vroeg haar naar de plaats van het ongeval om te informeren naar de toestand van de scooterrijder die hij had aangereden.
Het slachtoffer was met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek een gekneusde voet en pols te hebben.
Via zijn vriendin lukte het de agenten de verdachte over te halen om zich te melden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 620 ugl.
De verdachte verklaarde dat hij opgefokt was geraakt door een ruzie in een café eerder die middag. Hij was auto's in gaan halen en op de kruising met de Westrand door het rode verkeerslicht gereden. Toen kwam hij in aanrijding met de bromfietser. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.