Man (55) ramt meermalen auto van ex

Geschreven door Redactie op .

De politie heeft vrijdag 10 februari een 55-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag. Het slachtoffer, zijn 47-jarige ex-vrouw deed aangifte. De man is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Het slachtoffer vertelde dat ze gistermiddag met de auto haar kind van school had gehaald. Onderweg naar huis op de kruising Willem Dreeslaan met de President Kennedylaan werd haar auto waarin zij en haar kind zaten geramd door de auto van haar ex-man. De auto van het slachtoffer liep hierbij schade op.

Uit angst gaf het slachtoffer gas en reed weg. De verdachte zette de achtervolging in en ramde tijdens enkele inhaalmanoeuvres meerdere keren haar auto.
Op het Tolbergcentrum stopte haar ex, die op dat moment voor haar reed en zette de auto in de achteruitstand. Op dat moment stonden er enkele getuigen langs de weg die het incident gade sloegen. Het slachtoffer trachtte een aanrijding te voorkomen door eveneens achteruit te rijden.,br>
Bij het zien van de getuigen stopte de verdachte en reed weg.
Eén van de getuigen schoot te hulp en bood de vrouw aan haar auto op een veilige plek te parkeren. Terwijl had dat deed naderde opnieuw de auto van de verdachte en trachtte wederom de auto te rammen. De bestuurder kon dit voorkomen.