Buurman aangehouden voor mishandeling

Geschreven door Redactie op .

De politie heeft donderdag 2 februari een 54-jarige man in Roosendaal aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de avond tevoren zijn buurman te hebben mishandeld.

De politie kreeg woensdag even na 22.00 uur melding van mishandeling in de Van Leeuwenhoeklaan. Een 79-jarige man uit Roosendaal was hier door een buurman in het gezicht geslagen. Bij aankomst van agenten troffen ze de man aan. Hij had een snee onder zijn lip en een bloedneus.

De man is naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling aan zijn verwondingen. De snee onder zijn lip moest worden gehecht. Vermoedelijk had hij ook een hersenschudding opgelopen.
De man verklaarde in zijn aangifte tegenover de politie dat een buurman die avond bij hem aanbelde en in zijn woning wilde kijken in verband met geluidsoverlast. Hier was eerder al mailcontact over geweest tussen de partijen. Toen de gedupeerde de buurman niet wilde binnenlaten, zou hij hem in het gezicht hebben geslagen. De aangever was hierdoor ten val gekomen.

De politie hield donderdag de 54-jarige genoemde buurman aan. Hij verklaarde dat hij in gevecht was geraakt met zijn buurman en hierdoor een snijwond in zijn hand had. Hij voelde zich hierna niet lekker en was naar huis gegaan. De volgende ochtend was hij naar de huisartsenpost gegaan voor behandeling aan de verwonding.