De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

09 juli 2020

 • Komend seizoen drie vrouwenteams bij rkvv Roosendaal
  De Roosendaalse voetbalvereniging rkvv Roosendaal brengt komend seizoen voor het eerst in de clubgeschiedenis drie vrouwenteams in de competitie. 'Ik kan tenminste niet terugvinden dat we eerder drie damesteams hadden', zegt ook Mary Kanters van de communicatiecommissie van de club.
 • 20-jarige Roosendaalse drugsdealer gevolgd en aangehouden
  De politie heeft dinsdagmiddag 7 juli in Roosendaal drie jongemannen voor het dealen, het bezit en het gebruik van drugs aangehouden. De arrestaties volgden na diverse tips en een vooronderzoek. De dealer is een 20-jarige man uit Roosendaal. De twee anderen waren in de uitvalsbasis van de dealer drugs aan het gebruiken.
 • Duidelijkere diagnoses in Bravis door endo-echografie
  Bravis ziekenhuis heeft een nieuw endo-echografieapparaat in gebruik genomen, dat voordelen biedt voor zowel patiënt als behandelaar. Maag-, darm- en leverartsen Kim van Boxtel en Eri-Jo Schouten hebben maandag 6 juli de eerste endo-echografie van het Bravis ziekenhuis uitgevoerd.
 • Veel bewolking en regen
  Een langgerekte storing trekt van west naar oost en bezorgt ons vandaag (woensdag) een natte dag. De temperatuur komt niet veel hoger dan 16 of 17 graden, bij een zwakke tot matige wind uit zuidwest.
 • Bristol Team zoekt speelsters voor VR1 en voor nieuw team onder 19
  Zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal zoekt nieuwe speelsters voor het bestaande eerste vrouwenteam, maar ook speelsters voor een nieuw team voor meiden onder 19, dat komend seizoen voor het eerst in de competitie uitkomt.
 • Burgemeester Han van Midden: ‘Dringend beroep om buitengebied veilig te houden’
  In een reactie op de ontdekking van folter- en gevangeniscontainers van de onderwereld in Wouwse Plantage doet burgemeester Han van Midden een dringend beroep op alle inwoners om het buitengebied veilig te houden. Hij begrijpt dat inwoners zich onveilig voelen als criminelen zo dicht in de buurt komen. Hij is benieuwd naar de onderzoeken van politie en justitie, zodat hij 'de bestuurlijke maatregelen kan nemen, die hier nodig zijn om de openbare orde en veiligheid in de buurt te herstellen'.
 • Politie bevestigt folter- en gevangenis-containers in Wouwse Plantage
  De politie heeft vandaag (7 juli) bevestigd dat de Landelijke Eenheid op 22 juni zes mannen aangehouden, die worden verdacht van het voorbereiden van ontvoeringen en gijzelingen in het criminele milieu. In een loods in Wouwse Plantage trof de politie bij een inval zeven zeecontainers aan, waarvan er zes waren ingericht als gevangeniscel. Een zevende zeecontainer noemden de verdachten de “behandelkamer”, overduidelijk bedoeld en in gereedheid gebracht om mensen te martelen.
 • Gewonde bij schietincident aan Nispenseweg bij sportpark
  UPDATE - Een 23-jarige man uit Roosendaal is maandagavond 6 juli gewond geraakt aan zijn benen nadat hij is beschoten op het parkeerterrein van Sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg. Hij zou beschoten zijn door een bekende, naar wie de politie op zoek is. Hij was vanmorgen om 09:00 uur nog niet aangehouden.
 • RBC ook ‘wegens vakantie’ gesloten…
  Voor RBC is ook de vakantie aangebroken. In het Herstaco Stadion werd vrijdag 3 juli de laatste training afgewerkt van het eerste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
 • Cluzona speelsters nemen springend afscheid van coach/trainer
  De speelsters van Cluzona VR1 uit Wouw hebben het seizoen springend afgesloten en afscheid genomen van trainer/coach Jos, zo laten ze op Facebook en Instagram zien. Het was het eerste seizoen van de meidengroep als damesteam. Een week eerder was de laatste trainingsavond al.

Man (77) zit in Roosendaal in auto kinderen achterna

Geschreven door Redactie op .

De politie heeft zaterdag 14 januari een 77-jarige man uit Roosendaal aangehouden die in zijn auto kinderen in zijn auto achterna zou hebben gezeten. Gezien zijn leeftijd en gesteldheid is de man na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie kreeg zaterdagmiddag 14 januari even na 15.00 uur melding dat er een kind zou zijn achtervolgd op de Azurietdijk. Bij aankomst van de politie bleek dat een van drie kinderen was aangesproken door een man in een auto. De kinderen vertrouwden het niet en renden weg over het fietspad.
De man reed achter de kinderen aan over het fietspad en daarna door een grasveld. Een van de kinderen zou ten val zijn gekomen en de auto zou vervolgens over zijn hand zijn gereden. Aan de hand van het 11-jarige jongetje was niets te zien en bij de huisartsenpost werd geen letsel geconstateerd.

De politie ging op basis van het kenteken naar de woning van de tenaamgestelde. De 77-jarige man uit Roosendaal verklaarde inderdaad achter de kinderen te zijn aan gereden omdat hij hen wilde aanspreken op hun gedrag. Ze zouden hebben staan vervelen bij een loempiakraam in de buurt.
Hij ontkende op de kinderen te zijn in gereden en ontkende ten stelligste een van hen te hebben aangereden. De man is gezien zijn leeftijd en gesteldheid na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.
De politie zoekt nog getuigen van het voorval. Er zou een man met een hond getuige zijn geweest van het voorval. De politie vraagt de man, die kort gemillimeterd haar heeft, een spijkerbroek droeg en met een witte hond met bruine vlekken liep, zich te melden bij de politie voor een verklaring. Ook andere getuigen worden verzocht zicht te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.