Oudenbosschenaar steelt laptop en dreigt met mes

Geschreven door Redactie op .

De politie heeft zondagnacht een man uit Oudenbosch aangehouden, die een gestolen laptop te koop had aangeboden, maafr die ook met een mes gedreigd had.

Rond 04.00 uur werd de politie die nacht aangesproken door twee mannen die in het centrum van Roosendaal waren bedreigd door een man met een mes. De man had een laptop bij zich, die hij in eerste instantie te koop aanbood.

Een portier van een horecagelegenheid was nog achter de man aan gereden, die op de fiets was. Agenten konden de verdachte, een 36-jarige man uit Oudenbosch, uiteindelijk aanhouden op de Markt.
De man bleek ook genoemd in een melding van diezelfde nacht om 03.40 uur. Agenten namen toen aangifte op van diefstal van een laptop uit een woning aan de Professor Aalbersestraat. De aanwezigen in de woning hadden een gezellige avond. Een van hen was boos omdat hij naar huis gebracht wilde worden. Toen dit werd geweigerd trok hij een mes en nam een laptop mee.
,br> De politie heeft de verdachte ingesloten voor diefstal van de laptop en bedreiging van meerdere personen. Van de mannen die in het centrum werden aangesproken en bedreigd is aangifte opgenomen. Ook van de eigenaar van de laptop is aangifte genomen. Van meerdere getuigen is een verklaring opgenomen.