Twee gewonden bij nachtelijke aanrijding

Geschreven door Redactie op .

Op de kruising tussen de Willem Dreesweg en de Antwerpseweg is in de nacht van zondag op maandag 16 juli een ongeluk gebeurd waarbij twee mensen gewond geraakt zijn. Een van hen moest door de brandweer bevrijd worden.

Een 60-jarige man uit Essen was wilde vanaf de Antwerpseweg de Willem Dreesweg op rijden. Daar reed op dat moment een 42-jarige inwoonster van Roosendaal in de richting van de Donken. De 60-jarige bestuurder verklaarde later tijdens zijn verhoor dat hij de auto niet had gezien en de kruising op reed waardoor de voertuigen in botsing kwamen.

De bijrijdster van de 60-jarige man raakte bekneld en is bevrijd uit het voertuig door de brandweer. Ze is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Ook de 42-jarige Roosendaalse liep letsel op. Ze had een pijnlijke schouder. Beide voertuigen waren dusdanig beschadigd door de botsing dat ze zijn weggetakeld.

De bestuurder uit Essen is als verdachte gehoord, aangezien hij voorrang moest verlenen op de kruising. Hij verklaarde slecht overzicht te hebben gehad over de kruising. Beide automobilisten hebben een blaastest ondergaan en bleken niet teveel te hebben gedronken.