Twee man aangehouden mishandeling in park

Geschreven door Redactie op .

De politie heeft twee aanhoudingen verricht in verband met een vechtpartij in het Emile van Loonpark op donderdagavond 15 maart. Daar zou een man in elkaar geslagen zijn. De verdachten zijn vrijdagmiddag in vrijheid gesteld.

Rond 21.40 uur donderdagavond kwam de melding van een vechtpartij in het Emile van Loonpark. Bij aankomst van de politie bleek dat een 32-jarige man door meerdere mannen zou zijn mishandeld in het park.

Zijn bromfiets was daarbij in het water beland. De man was zichtbaar onder invloed en wilde op dat moment geen aangifte doen. Hij gedroeg zich volgens de politie recalcitrant en verwees voor het gebeurde naar een getuige. Van de getuige is een verklaring opgenomen.

De politie ging aan de hand van het opgegeven signalement op zoek naar de daders. In de Biggelaar werden twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 25-jarige man uit Roosendaal en een 19-jarige man uit Roosendaal. Het tweetal is ingesloten op het politiebureau voor verhoor.
Beide verdachten bevestigden dat ze ten tijde van de vechtpartij in het park waren, maar ontkenden hun betrokkenheid. Na verhoor, in de loop van vrijdagmiddag zijn de verdachten in vrijheid gesteld.