De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

21 september 2020

 • Vrouwenvoetbal uitslagen weekend 19/20 september
  MET FOTO'S ROOSENDAAL MO19 - De vrouwenteams van Rimboe (Wouwse Plantage), Cluzona (Wouw) en FC Moerstraten hebben zondag hun eerste competitiewedstrijd gewonnen. Alle andere teams uit de gemeente Roosendaal moesten hun eerste verlies incasseren. In het meidenvoetbal zijn zaterdag NSV MO15, Roosendaal MO15 en Roosendaal MO19 de competitie met winst begonnen.
 • Beschonken automobilist uit Wouw rijdt vol op betonnen paaltjes in Heerle
  Een 27-jarige inwoner van Wouw is zaterdagavond 19 september met zijn auto vol op betonnen paaltjes in de Herelsesestraat in Heerle gereden. Op het politiebureau bleek dat hij drie keer te veel had gedronken. Het rijbewijs werd ingevorderd.
 • Scooter van hardleerse berijder in beslag genomen
  De politie heeft zaterdagmiddag 19 september de scooter van een 21-jarige man in de Brugstraat in Roosendal beslag genomen. Het was voor de derde keer dat de man staande werd gehouden omdat hij (nog steeds) geen rijbewijs heeft.
 • Stuk Burg. Schneiderlaan twee dagen dicht
  Het verkeer op een deel van de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal kan op dinsdag 22 en woensdag 23 september last ondervinden van wegwerkzaamheden op deze druk bereden weg. Tussen de Churchillpoort en het kruispunt naar de Lindenburg wordt het asfalt vernieuwd.
 • ‘Roosendaal On Ice’ onderzoekt haalbaarheid Kadeplein
  Vanwege corona is er dit jaar geen schaatsbaan op de oude Markt, maar het bestuur van Roosendaal On Ice heeft alle moed nog niet opgegeven. Op dit moment wordt onderzocht of er elders in de stad een schaatsbaan kan worden opgebouwd die kan voldoen aan alle COVID-19 eisen.
 • Vuurwapen gevonden in tuinhuisje aan ‘Noordkant’
  Naar aanleiding van binnengekomen informatie hebben agenten vrijdagmiddag een tuinhuisje doorzocht 'aan de Noordkant van Roosendaal'. Door de politiemedewerkers werd een vuurwapen aangetroffen.
 • Roosendaler (25) met drugs in auto aangehouden op Takspui
  Na de controle van een personenauto op de Takspui in Roosendaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag 19 september de 25-jarige Roosendaler die in de auto reed aangehouden door de politie. De man had geen rijbewijs en was in het bezit van soft- en harddrugs.
 • Nog een mooi zonnig weekeinde
  We kunnen dit weekeinde nog genieten van de zon, maar in de loop van de week komen depresies vanaf de oceaan ons weer bepalen. Vandaag (zaterdag)is het helder zonnig weer met een temperatuur van rond 21 of 22 graden, bij zwakke tot matige oost tot noordoosten wind.
 • Roparun schenkt Bravis twee koppelbedden
  Het Bravis ziekenhuis heeft sinds kort 2 koppelbedden in zijn bezit. Deze koppelbedden, ook wel bijrijders genoemd, kunnen worden ingezet voor patiënten en hun naasten. De koppelbedden zijn geschonken door Stichting Roparun.
 • Jongerenraad: nieuwe naam, nieuw bestuur, nieuw logo
  De in september 2012 opgerichte jongerenraad van Roosendaal viert dit jaar zijn achtste verjaardag. Dat wordt gevierd met een nieuwe naam, een nieuw jasje qua huisstijl en logo en ook een nieuw bestuur. De oorspronkelijk naam 'Jong Roosendaal' is in de prullenbak beland.

Roosendaler (43) gewond bij schietpartij in Breda

Geschreven door Redactie op .

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een schietincident zondagmorgen (2 september 2012) in Breda. Een 43-jarige inwoner van Roosendaal is zondagmorgen gewond geraakt bij een schietincident. Een 24-jarige inwoner van Sint Willebrord is in de directe omgeving aangehouden voor betrokkenheid bij het incident.


Zijn rol is volgens de politie nog niet duidelijk. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en is zondagmiddag eveneens aangehouden. Hij verkeert niet in levensgevaar, aldus de politie.

Rond 10:00 uur belde een passant de politie. De getuige had een hevig bloedende man aangetroffen aan de Ettensebaan in Breda. Een deel van de woonboulevard werd aangemerkt als Plaats Delict (PD) en met linten afgesloten.

De auto, waar de Roosendaler in had gezeten, werd beschadigd gevonden in de Kruisvoort, enkele honderden meters verwijderd van de Ettensebaan. De voorzijde van de auto was beschadigd na een aanrijding met vermoedelijk een klein model roodkleurige personenauto.

Rechercheurs van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek hebben een sporenonderzoek ingesteld. De politie is gestart met een buurtonderzoek en het horen van getuigen. De helikopter van de politie werd ingezet om in de omgeving te zoeken naar personen die mogelijk betrokken waren bij het incident en de rode personenauto.
Onder de deelnemers van Burgernet werd een bericht verstuurd om uit te kijken naar personen die zich verdacht gedroegen. Een deel van de PD is inmiddels weer vrij gegeven. De toedracht is op dit moment nog onduidelijk.