Presentatie nieuwe cd Sharon Dee

Geschreven door Redactie op .

Op zaterdagavond 2 oktober wordt vanaf half acht in het Verkadehuis een nieuwe cd van het 12-jarig Roosendaalse zangeresje Sharon Dee gepresenteerd.

Dat gebeurt tijdens een showavond met optredens van onder andere Peter Franken, Steacy, Sharona, Leon Basley, Albert van Benthem, Mark Brands, Raymon Hermans, Janske, Jeannot en Rachid (Marokkaanse Frans Bauer).
De entree is gratis.

Sharon Dee heet eigenlijk Sharon Dommanschet. "Door de moeilijke achternaam heb ik het maar afgekort naar Sharon Dee, de D is dus afkomstig van mijn moeilijke achternaam, en een D alleen vond ik zo kort en saai en heb ik er maar Dee van gemaakt". legt ze zelf uit op haar website.
In 2009 maakte Sharon een CD bij Jeannot van JeanMedia met twee coverliedjes. In dat jaar ging het ook fout met haar stem. "Eind 2009 kreeg ik behoorlijk stembandproblemen door het verkeerde gebruik van mijn stem. Dat probleem is fiks aangepakt door Mieke Werger mijn zanglerares, Dr.Twisk stembandarts in Rotterdam en Marjan Oosterbaan een logopedist in Delft. Op dit moment is het probleem bijna opgelost en ga nu de studio weer in voor een nieuwe CD met 2 eigen liedjes erop bij Laurens van Wessel", legde ze uit op de website voor de opnamen.
>> Website SharonDee.nl