De laatste berichten op onze nieuwe site:

ROI

01 maart 2021

 • Voorlopig nog verschillende kliko’s in Roosendaal
  Roosendalers blijven nog wel even zitten met verscheidene vuilcontainers en losse zakken voor plastic- en blikafval. Dat blijkt uit een raadsmededeling van burgemeester en wethouders over het onderzoek naar de mogelijkheden van nascheiding in Roosendaal. 'Het is nu niet interessant om over te gaan naar nascheiding', is de conclusie.
 • En weer 209 te hard rijders op de Van Beethovenlaan
  Vielen er woensdag 24 februari nog 500 bonnen voor te hard rijden op de Van Beethovenlaan in Roosendaal, toen het Verkeersteam Zeeland/West-Brabant daar vrijdag 26 februari terugkwam, werd er opnieuw weer vaak te hard gereden. Dit keer vielen er 209 bonnen.
 • Roosendaler (33) rijdt sloot in en maakt stennis tegen politie
  Agenten hebben zaterdagavond 27 februari op de A59 ter hoogte van knooppunt Noordhoek een 33-jarige Roosendaler aangehouden. De man was met zijn auto in de sloot beland, hij verkeerde vermoedelijk onder invloed. Toen agenten de man een blaasttest wilden afnemen, werd hij recalcitrant.
 • Het weer in Roosendaal: Zonnig en frisse nachten
  Na het optrekken van de (soms dichte) mist komt vandaag (zaterdag) de zon er weer goed bij. De temperatuur komt tot 6 of 7 graden, bij een zwakke wind draaiend naar noordoost. Komende nacht is het meest helder en dan daalt het kwik tot net boven het vriespunt, met kans op vorst aan de grond.
 • Bij vier stembureaus kan ook op maandag of dinsdag worden gestemd
  Voor de verkiezing op woensdag 17 maart 2021 zijn in de gemeente Roosendaal vier stembureaus aangewezen waar kwetsbare kiezers ook op maandag 15 en dinsdag 16 maart kunnen stemmen. Die zijn in Roosendaal gevestigd in Parrotia aan de Markt, 't Dijksteeke bij het Dijkcentrum en De Bergspil bij het Tolbergcentrum. De vierde plek is bij voetbalvereniging Cluzona in Wouw.
 • 1000 kilo zwaar illegaal vuurwerk in garagebox in de Kroeven
  UPDATE - In een garagebox in de wijk Kroeven in Roosendaal heeft de politie donderdagmiddag 25 februari rond half vier een grote partij met zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen. In de ruimte lag volgens de politie meer dan 1000 kilo zwaar illegaal vuurwerk.
 • 500 verkeersbonnen op de Van Beethovenlaan
  Liefst 500 automobilisten kunnen de komende weken een bekeuring thuis verwachten omdat ze woensdag 24 februaru te hard hebben gereden op de Van Beethovenlaan in Roosendaal.
 • Bravis-verpleegkundigen realiseren innovaties
  De afgelopen acht maanden hebben dertien verpleegkundigen van het Bravis ziekenhuis de Verpleegkundige Innovatie School (VIS), opgezet door het Brave Innovatieteam. Zij leerden meer over vernieuwingen in de zorg en hoe zij deze kennis kunnen overdragen op hun collega’s. Komende vrijdag ronden zij hun opleiding af met een presentatie van vier eigen ideeën waarmee de verpleegkundigen aan de slag zijn gegaan.
 • Vrouw (51) bedreigt jongens bij speelveld met groot mes
  Bij een speelveld aan de Pater Damiaanstraat in Roosendaal is woensdagavond 24 februari een vrouw aangehouden. Ze bedreigde verscheidene jongens met een groot mes van diverse jongeren. Er raakte niemand gewond.
 • Dit jaar twee winnaars bij ‘Beste idee van Groenhuysen’
  Dit jaar zijn er niet één, maar twee winnaars bij 'Het beste idee van Groenhuysen'. Na een nek-aan-nek race mag Ida Verbiest zich met haar ‘rollende speelbord’ volgens het publiek het beste idee van 2021 noemen. De ‘regie tablet’ van Ellen van Ommeren en Emmy Lambregts gaat er dit jaar met de vakjuryprijs vandoor.

Avontuur van Rob van de Geijn in Sunday Night Fever voorbij

Geschreven door Redactie op .

Voor de danser Rob van de Geijn (24) uit Roosendaal is het avontuur in de tv-serie Sunday Night Fever van RTL na de eerste liveshow op zondagavond 4 december voorbij.

De serie live-shows begon zondagavond met twaalf kandidaten, van wie een aantal al jaren bij musicals betrokken is. Die ervaring heeft Rob nog niet.
Uit elk van de twee teams moest deze eerste avond een van de zes kandidaten afvallen. In het team waarin Rob zat, viel het oordeel van de coaches op hem.

De plekken van drie van de zes uit elk team konden door tv-kijkers via bellen of sms veilig gesteld worden, maar daar zat Rob niet bij.
Van de overgebleven drie kandidaten moesten de coaches van één afscheid nemen. De 'jeugdige uitstraling' van Rob noemde coach Carlo Boszhard één van de redenen waarom voor Rob gekozen was. Het ging immers om de rol van Tony Manero in de musical ‘Saturday Night Fever’.

Via Twitter kreeg Rob overigens aardig wat complimenten toebedeeld.
Zelf reageerde Rob ook een half uurtje na de uitzending: "Dat is dus jammer. Had er veel liever de 2e ronde uitgegaan. Dat vond ik terecht. Dit spijtig."
En een paar uur later twittert Rob:
"Eerste auditie word je aangenomen voor je uitstraling. In de live show ga je er uit door je uitstraling? Whats wrong here?"

>> Rob van de Geijn door naar liveshows Sunday Night Fever
>> Website Sunday Night Fever (RTL)
>> Pagina over Rob op website Sunday Night Fever (RTL)
>> Video: Optreden Rob en Matthijs met I Got Life (RTL)
>> Video: Battle Rob op pagina Gemist van RTL (RTL)