De laatste berichten op onze nieuwe site:

Geen feed gevonden

Roosendaalse Sophie Mol wint 'The Voice'

Geschreven door Redactie op .

Sophie Mol (16) uit Roosendaal heeft zondagmiddag 30 januari 2in De Maagd in Bergen op Zoom met glans de finale van de West-Brabantse 'The Voice' gewonnen. Ze was zowel volgens de jury als het publiek de beste. Ze kon de prijs in ontvangst nemen met Dennis van Velthoven, die haar begeleidde op piano.

'Totaal niet verwacht', zeiden Sophie en Dennis na de bekendmaking. 'Super, super vet', aldus Sophie. De twee staan aan de vooravond van een muzikale carrière. Dennis is bezig aan zijn eerste jaar op het conservatorium (Pop Academy), Sophie op de voorlopleiding voor het conservatorium (havo voor muziek en dans). In de finale vertolkten Sophie en Dennis 'Thats Life' van Frank Sinatra.

'The Voice 2010/2011' was opgezet door het Centrum voor de Kunsten in Bergen op Zoom. Behalve in Bergen op Zoom waren voor deze wedstrijd ook voorrondes in Halsteren en Roosendaal.

Het Roosendaalse publiek had Sophie al in 2009 'ontdekt'. Toen won ze de publieksprijs van 'Roosendaal Zingt' op 13 september 2009 met 'Love Song' van Sara Bareilles.

>> 05-02-2011: Sophie Mol blijft nuchter onder succes (BN DeStem)
>> Foto's finale op West-Point.nl
>> Video van Sophie op Roosendaal Zingt 2009Video: BN De Stem