Johan Heeren presenteert 'Alles of niets' (4 nov)

Geschreven door Redactie op .

De Roosendaalse zanger Johan Heeren presenteert op 4 november zijn nieuwe single 'Alles of niets'. Dat gebeurt in El Carazon aan de Markt in Roosendaal. Het programma begint om 14.30 uur.


Bij de presentatatie zijn de nodige collega's van Johan aanwezig. Optredens zijn er van Denans, Theo van Cleeff, Rinus Ponsen, het Woonwagenduo, Marco Kanters, Tina van Beeck, Patrick Dano, Sander Kwarten, Jessica Malfait, Rinus Werrens, Belinda en José en Christian.

De entree van het muziekfestijn bedraagt € 7,50 inclusief de nieuwe single. De deuren gaan open om 14.00 uur open, het programma begint om half drie. Ton Jooren presenteert de middag.


De tekst van de single-song is geschreven door Henk van Broekhoven (John Spencer) en het arrangement is gemaakt door Tom Verkooyen van Studio MusicMind. Veel live muziekinstrumenten zoals trompetten, gitaar, accordeon en bas geven deze nieuwe single een opzwepende swingende sound. "Een echte, typische Johan Heeren single", zeggen kenners die het nummer al gehoord hebben.

>> Website Johan Heeren


,br>